středa 31. října 2018

Výměna těsnící šňůry u kamen

Pokud se vám špiní sklo u krbu nebo u krbových kamen , může to být tím, že máte špatné těsnění. Je zbytečné sklo čistit, protože se zase zašpiní. Nejdřív si opravte těsnění. Těsnící šňůra mezi sklem a rámem dvířek časem tvrdne.


Na vině jsou hlavně nečistoty, které do ní natečou spolu s čističem skla. Nejlepší je používat gelový čistič i tak. Některé těsnící šňůry se běžně mění každou topnou sezonu, některé vydrží třeba i pět let. Důležité je přesvědčit se, zda těsnící šňůra opravdu řádně těsní – to můžete udělat například tak, že vezmete list papíru a zkusíte ho do dvířek zavřít. Poptávka: výměna šamotových desek a těsnící šňůry u kamen – již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Nabízíme kvalitní a nehořlavé, těsnící šňůry různých délek a průměrů, dvířek kotlů na. DAKON šňůra těsnící dusivky DOR 20.


Soupis otázek na téma výměna těsnící šňůry u kamen. Tato příslušenství nebývají na první pohled vidět, ale jejich funkce je nezanedbatelná , a proto je vhodná mimo jiné i jejich občasná kontrola. U krbových kamen hlídejte šamot a těsnicí šňůry dvířek Při údržbě kamen je také důležité sledovat stav těsnicích prvků. Především dvířka kamen , ale i spoje kouřovodů bývají izolovány žáruvzdornými těsnicími šňůrami různých průměrů. Teplota použití je do 6°C, barva bílá.


Stačí si tu rýhu, kde bude krbařská šňůra vyčistit od předchozího lepidla. POZOR: Šňura se do lepidla pokládá, nesmí se natahovat, jinak ztrácí svou funkci! Těsnění a těsnicí šňůry do krbových kamen - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství.


Pro upevnění dodáváme lepidla a zajišťovací pásky na konce šňůr. Někdo používá na přilepení těsnicí šňůry do horních dvířek kotle Dakon a podobných kotlů na uhlí Hermosal z Velvany, Spolana (někdo říká Hermetik). Malá plechovčička s černo červeným obrázkem s autíčkem.


Patlá to starým šroubovákem nebo nějakou úzkou plochou špejlí například od Nanuku nebo Míši. Pozor, ať už použijete jakoukoliv šňůru, nalepte i na okraj, aby v rozích nebyly žádné mezery. Do připraveného rámu vložte sklo s nalepenou těsnící šňůrou (na skle či na dvířkách). K těsnícím šňůrám si u nás můžete dokoupit i žáruvzdorné lepidlo, určené k nalepování těchto šňůr. Jejich kontrola je rovněž nezbytná, neboť se časem opotřebují a pak je zapotřebí jejich výměna.


Nové těsnící šňůry zakoupíte v kamnářském obchodě a výměna není nikterak složitá. Seženete je v různých průměrech, nejčastěji mezi – milimetry a prodávají se na metry. Používají se tedy například do dvířek, pro dobré utěsnění. Nejdůležitější je věnovat dostatečnou pozornost dilataci skla pomocí těsnících šňůr, proto doporučujeme při montování nového skla, vždy vyměnit těsnící šnůry. Návod na výměnu krbového skla Návod na montáž žáruvzdorného skla do krbových kamen a krbových vložek: Vyndejte poškozené sklo z rámu.


Doporučené lepidlo Promat K 84. Dodáváme těsnící šňůry o tloušťkách 111 mm. U kamen a krbů s prosklenými dvířky to poznáte podle jeho znečištění.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Naše firma je přímým dovozcem keramického žáruvzdorného skla, žáruvzdorné sklo řežeme na požadované rozměry v naší provozovně a proto Vám žáruvzdorné sklo do krbových kamen a krbové sklo nabízíme za nejlepší cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky