pátek 12. října 2018

Rekonstrukční radiátory

Rekonstrukční radiátory jsou vhodné například do paneláků, jako náhrada za původní litinové nebo plechové radiátory s roztečí připojení 5mm. Radiátory Korado RADIK KLASIK - R pro rekonstrukce Radiátory RADIK KLASIK slouží pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Jedná se o speciálně navržený radiátor s výškou 5mm, která umožní rychlou a snadnou montáž místo původního radiátoru. Základní rozdělení deskových radiátorů je podle způsobu jejich připojení a to radiátory klasik K tj radiátory s boční připojením a deskové radiátory typ VK ( ventil komplakt ) což jsou radiátory se spodním připojením. Levné-koupelny Vám nabízejí v této sekci rekonstrukční radiátory od firmy Korado.


Model RADIK KLASIK-R je deskové otopné těleso v provedení Klasik upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Většinu zboží máme skladem, rychle jej vyexpedujeme, případně poradíme s výběrem! Jednoduše nahraďte své staré radiátory za hezké: rekonstrukční radiátory Kermi therm-xLine představují rychlé, flexibilní a především snadné řešení výměny radiátorů. Jsou dimenzovány přesně podle radiátorů DIN, a pokrývají tak přibližně požadavků při rekonstrukcích.


Radiátory Kermi okouzlí elegantním designem vytápění a vysokou energetickou účinností. Obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj nebo koupelna: Kermi přináší nejvyšší kvalitu a tepelnou pohodu do celého domu. Výměnu radiátorů je možné realizovat i během topné sezóny, v tom případě doporučujeme použití zamrazovací sady, která zamrazí vodu přímo v rozvodech.


Rekonstrukční radiátory

Vybírat můžete z široké nabídky barev a rozměrů u našich partnerů po celé České republice, na radiátory poskytujeme prodlouženou záruku let. Boční připojení mají radiátory klasik, klasik RAMO, rekonstrukční , které se používají při výměně starých litinových radiátorů. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.


Kryty na radiátory byly navrženy během viktoriánské éry v Anglii. Staré litinové radiátory a potrubí byly považovány za trnem v oku a touha překrýt tyto chyby vedla k vynálezu dekorativních krytů na radiátory. Prodej rekonstrukčních radiátorů R za skvělé ceny!


Důvěřujte odborníkům z Topenilevne. Pokud jsou radiátory staré nebo dokonce let, je malý otvor jen předzvěstí větších problémů. Jako každý materiál, tak i kov, z něhož je radiátor vyrobený, stárne.


U článkových radiátorů můžete nechat vyměnit jednotlivé články, ale u starších radiátorů se většinou vyplatí místo dílčí opravy celková. Radiátory jsou určeny k vytápění na základě cirkulace vzduchu a výměnou tepla mezi vzduchem v místnosti a kovovou plochou příslušného radiátoru. Hlavním prvkem u klasického radiátorového vytápění je voda, která může být ohřátá několika způsoby: v elektrickém nebo plynovém kotli nebo v kotli na tuhé palivo, což mohou být na piliny, dřevo nebo uhlí.


Rekonstrukční radiátory

Již neodmyslitelné pro moderní, náročné projektování tepla: článkové radiátory od společnosti Arbonia. Unikátní v rozmanitosti modelů a rozměrů - s stavebními hloubkami. Výkonné a komfortní díky ideálnímu poměru tepla vyzařováním a konvekce.


Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Radik Klasik R - rekonstrukční. Radiátory Henrad jsou dokonalým představitelem všech výhod pro desková otopná tělesa.


Rekonstrukční radiátory

Deskové otopné těleso pro rekonstrukce. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Ten umožní přední desku zapojí sériově, topné médium protéká nejdříve přední deskou. Výhodou tohoto řešení je to, že výkon přední desky stačí zcela pokrýt požadovaný.


Svým designem jsou vhodné do různých prostorů, nejen do Vaší koupelny. Vhodným doplňkem je chromový držák PMH, který lze umístit dle Vaší fantazie. Vybírejte si Radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky