středa 10. října 2018

Kalt pneu praha 10

Informace k objednacím termínům SC Praha Strašnice, zejména pak k sezónnímu přezouvání, naleznete ZDE. Proškolený personál Vás kvalifikovaně provede v příjemném prostředí celou opravou s minimální čekací dobou. Našim zákazníkům nabízíme financonání veškerého sortimentu, služeb včetně oprav na splátky.


Základní informace Akce Služby Online objednán. Vyberte si jeden z pneuservisů sítě K. Objednejte se nejen na přezutí pneu do pneuservisu K.

Výměna pneumatik a další služby výhodně za nízké ceny. Severní a Střední Morava milan. Kompletní servis na osobní i užitkové vozy včetně pneuservisu a myčky. Praha - Strašnice) Servisní centrum EUROMASTER.


Pneu v Dolní Měcholupy. Internetový pneu obcho prodej pneumatik, ocelových disků,. Potřebujete pneumatiky, ocelové či hliníkové disky na auto? Autoservis a pneuservis.

Hledáte spolehlivý autoservis v Brně? Přijďte k nám s jakoukoli. Zároveň je můžeme celoročně uskladnit a opravit za pomoci kvalitních materiálů. To vše v nové moderní budově v Praze.


Mezilidské vztahy – poradna, kurzy, semináře, lektorská činnost. Navštivte kurzy, seminář nebo poradnu pro zlepšení mezilidských vztahů Vztahy jinak - Libuše Jíšová a nalezněte řešení potíží ve vztahu mezi partnery, rodiči a dětmi, kolegy v práci, mezi dítětem a učitelem nebo vyřešte své vlastní problémy v komunikaci s okolím. Nabízíme vyvažování kol, uskladnění sezónních pneumatik. Zajistíme záruční i pozáruční servis. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Kromě internetového obchodu s pneumatikami provozujeme také pneuservis. Se čtyřmi provozovnami po Praze se snažíme přiblížit našim zákazníkům - naleznete nás v Ruzyni, Strašnicích, Čakovicích a Chodově. Naši mechanici nejdříve zjistí typ a rozsah poškození, na základě čehož stanoví způsob opravy a sdělí vám přibližnou dobu trvání a finanční náročnost opravy. Predaj pneumatík na osobné, nákladné automobily, pre poľnohospodárske a zemné stroje.


Při příjezdu po Jižní spojce vyjeďte po výjezdu MO Exit Zahradní Město východ vpravo na hlavní ulici Švehlova. Na druhé světelné křižovatce odbočte vlevo na ulici Pražská. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Provádíme záruční i pozáruční servis.

Zajištění likvidace starých pneu. Prodej pneumatik pro osobní vozy. Provoz pneuservisu, autoservisu. K dispozici jsou značky Michelin i Good Year. Kontaktní údaje na kvalitní autoservis a pneuservis najdete na našem webu.


Telefon, e-mail i adresu a otvírací dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky