čtvrtek 25. října 2018

Bederní opěrka na židli

Poskytuji dostatečnou ergonomickou podporu bederní oblasti a tím ulevují od bolesti páteře. Samostatné opěrky zad lze upevnit na libovolnou kancelářskou židli či sedačku. V naší nabídce najdete velmi kvalitní opěrky zad o značek Fellowes či Humanscale. Díky systému popruhů se dá snadno a rychle upevnit na většinu běžných kancelářských i domácích židlí. Poskytuje plnohodnotnou ergonomickou podporu v bederní oblasti, díky čemuž vás eliminuje od bolesti páteře.


Bederní opěrka na židli

Před nákupem opěrky zkontrolujte, zdali jde připojit k vaší židli. Bederní opěrka zad je skvělý prostředek při dlouhodobém sezení. Při nesprávném dlouhodobém sezení dochází k poškozování páteře a bolestem zad. Přídavné bederní opěrky mají uplatnění při dlouhodobém sezení a lze je využít u většiny židlí a pomohou ulevit zádům a prevenci únavy svalů (ulevují od bolesti páteře). Jejich účelem je předcházet zdravotním problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad při dlouhodobé sedavé práci.


Díky uchycení pomocí pružného nastavitelného popruhu na přezku je opěrka vhodná na většinu kancelářských židlí, ale i na sedadla v autě, tedy všude tam, kde je potřeba kvalitní sezení. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. DR Masážní ergonomická opěrka zad. Z častého sezení Vás bolí často záda a začínáte pociťovat omezenou pohyblivost.


Pro sedadla v automobilu je k dispozici ve verzi s prodlouženými popruhy. Ergonomické opěrky na židle. Kancelářská židle, která není pohodlná a ergonomicky navržená, může být příčinou problémů s páteří, bolestí zad.


Pro zajištění pohodlné pozice a předcházení únavě zádových svalů je vhodné používat speciální zádové a bederní opěrky na židle. Seďte vzpřímeně s lehkostí díky klínové podložce na sezení, která vybízí ke správnému držení těla. Podsedák zabraňuje propadání pánve, hrbení se a tím snižuje tlak na bederní páteř. Určen k bezbolestnému sezení na jakékoliv židli.


Podsedák ve tvaru masážních válečků ušitých z kvalitního lnu , které vyplňují BIO pohankové slupky. Slouží ke správnému držení zad i při sezení a zároveň má mikromasážní. Poskytne vám zdravou oporu bederní páteře při dlouhodobém sezení a výrazně sníží riziko bolesti zas i ztuhnutí. Při sezení delším než hodin denně je.


Na zadní straně židle by měla mít bederní opěrku, která je vypouklá, vyplnění mezery mezi páteří a sedadlem. Podpora by měla nejen zachovat Zakřivení bederní páteře, ale také udržet uši, ramena a boky v jedné ose. Vyrobený z pametové peny Nakoupit v preferovaném obchod. Lze vybrat mnoho designů dle prostředí vašeho domova, tak aby opěrka byla vaším domácím společníkem na každé židli. Až pohybů během práce děláme do stran (myš, telefon, PC).


Bederní opěrka na židli

Meziobratlové ploténky jsou nepřirozeně stlačovány při každém pohybu. Zádové svaly na židli se statickým sedákem ztuhnou a nepracují. Pánev je statická a rychle tak vzniká bolest zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti.


Seriózní prodejce by vám měl nejen poradit s výběrem, ale umožnit na několik dní vyzkoušet si židli (ideálně zdarma). Opěrka pro správné a bezbolestné sezení. Díky použitému materiálu je zajištěna tvarová stálost. Obal je možné sundat a vyprat v teplé vodě.


Bederní opěrka na židli

Je vyroben tak, aby umožňoval. Výborné cvičení na páteř jsou cviky na uvolnění (protažení) páteře. Tyto cviky na bolavá záda se vyznačují jednoduchostí, bezpečností a vysokou účinností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky