pondělí 29. října 2018

Cirkulační čerpadlo na pitnou vodu

Tyto oběhová čerpadla jsou určeny hlavně na pitnou vodu. Slouží na pohon média v cirkulačních rozvodech pitné vody. Důležité při výběru čerpadla je jeho spotřeba a snadná montáž. Proto doporučujeme vysoce úsporná elektronicky regulované čerpadla.


Jsou použitelné pro cirkulační systémy pitné vody v průmyslu a. Cirkulační čerpadla na pitnou a užitkovou vodu.

Na cirkulaci vody v systémech teplé užitkové vody a pitné vody jsou určeny cirkulační čerpadla Vyrobeny jsou ze zdravotně nezávadných materiálů, které vyhovují hygienickým normám EU. TUV, což zvyšuje komfort užívatele, a. Vysoce účinné cirkulační čerpadlo pro teplou pitnou vodu. Včetně připojovacích armatur s uzavíracím ventilem a zpětnou klapkou. Toto oběhové čerpadlo je vhodné pouze pro pitnou vodu.


Naše prodejny jsou otevřené. Oběhová čerpadla na cirkulaci pitné vody , oběhové čerpadlo Wilo. Primárním cílem pro používání cirkulačních čerpadel je čerpání teplé užitkové vody (TUV).

Využití najdou zejména tam, kde uživatel v domácnosti potřebuje. Oběhové nízkoenergetické čerpadlo pro pitnou vodu , bez displeje, třída A, 230V, max. CP15-Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Standardní cirkulační čerpadla se často používají v trvalém provozu. To ale znamená zbytečnou spotřebu energie na výrobu teplé vody i na provoz čerpadla. Je možno použít energeticky úspornější provoz s termostatem, který zapíná čerpadlo pouze po zchladnutí vody v cirkulačním potrubí, nebo provoz s časovým. Hodí se především pro jedno- a dvougenerační domy, ve kterých je zdroj teplé vody dále od odběrného místa a voda tak v trubkách vychladá.


V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla. Výběr však samozřejmě závisí i na typu kotle, který je vlastně jádrem vašich topných rozvodů. HADICOVÉ SPOJKY Aquacup ŠROUBENÍ pro oběhová čerpadla.


Na TUV cirkulační čerpadlo. WERTER WILO Grundfos OMIS. Hlavní cirkulační čerpadlo (HCČ) slouží na jaderné elektrárně k zajištění cirkulace vody v primárním okruhu, a tím k chlazení aktivní zóny. CIRKULAČNÍ čerpadlo TUV, BRONZ.


E-SHOP JE STÁLE V PROVOZU. Ponorná čerpadla do vrtů či studní – odstředivá či vřetenová.

Jednostupňová a vícestupňová odstředivá čerpadla jsou určena pro zásobování pitnou vodou z vrtů o průměrech – 10. SPECIALISTA NA SPOJOVÁNÍ POTRUBÍ. ZBOŽÍ SKLADEM U DODAVATELE bude dodáno do 2-pracovních dnů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ponorné alebo povrchové čerpadlá na vodu nachádzajú využitie pri zavlažovaní a polievaní, zásobovaní pitnou a úžitkovou vodou.


S týmto typom čerpadiel je možné čerpať čistú alebo mierne znečistenú vodu. Pre dlhšiu životnosť doporučujeme hlavne v miestach s väčším obsahom piesku a kalov inštalovať filter na vodu. Ponorné čerpadlo může být také ovládáno manuálně – většinou v případech, kdy je čerpadlo používáno jako zdroj vody pro zálivku, např.


Možný příklad instalace daného typu čerpadla je znázorněn na odkazu Náčrt instalace ponorného čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky