středa 10. října 2018

Kotle na dřevo emisní třída 5

Kotle emisní třídy - 5. Emisní třída kotlů dle norny EN-303- 5. Zobrazit: Řadit dle: Kotel OGNIWO EKO PLUS M 26. Pokud máte speciální požadavek, tak bezplatně poradíme s výběrem kotle. Nabízíme i montáž kotle a celých kotelen v ČR.

Při výběru kotle na tuhá paliva se s jistotou setkáte s parametrem zvaným emisní třída. Hodnoty jsou zjišťovány při zkouškách při a 1 výkonu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velká přikládací komora společně s výbornou.


V této kategorii dosud excelují kotle na biomasu, jako jsou pelety nebo dřevo , kde je možné snížit množství škodlivých emisí na minimum.

Požadavky na emisní třídy. V normě jsou popsány způsoby zkoušení kotlů, požadavky na konstrukční materiály. Tato emisní třída bývá na základě výsledků. Automatické kotle PROSAT emisní třídy. Tento kotel v emisní třídě ekodesing s regulací T zPid.


Minimální výkon kotle kW účinnost 8 Maximální výkon kotle 2kW účinnost 9 Dokonalý servis a podpora je Vám zajištěna. EN 303- a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší. Tento systém spalování je navíc maximálně ekonomický a dochází k úspoře paliva až o oproti běžným kotlům na dřevo bez zplynování.


Naše výrobky si můžete prohlédnout na níže uvedených adresách a také na ruzných výstavách po ČR a také u nšich smluvních partenrů kde jsou vystaveny. Krb na pelety Dobrý den. AUTOMATICKÉ KOTLE NA TUHÁ PALIVA. Díky tomu je kotel ekologický a má nízkou spotřebu paliva (asi kg dřeva za hodinu).


OPOP H4EKO-U Kotel na pevná paliva Na kotle na uhlí H4EKO-U možnost žádat dotaci na kotle. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.

Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit. Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění.


Mezi uživateli jsou tyto kotle oblíbené především díky kvalitním výměníkům s vysokou účinností, univerzálním hořákům na uhlí a pelety a řídícím jednotkám, které řídí práci kotlů a zároveň. Byl vybaven vodním tělesem z certifikovaného ocelového plechu kotle. Již nově v naší nabídce automatický kotel emisní třída ekodesing. V nabídce máme teplovodní automatické kotle Rojek a pyrolitické kotle na dřevo.


A kombinované kotle na peletu a dřevo od firmy Attack. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Najdete zde tedy jak kotle na tuhá paliva, tak na plyn a elektřinu.


Produkty jsme rozdělili do příslušných kategorií podle spalovaného paliva a ke každé sepsali zvláštní článek, jak vybrat příslušný kotel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky