pátek 26. října 2018

Dotace na výměnu kotle

Dotace na výměnu kotle

Program Ministerstva životního prostředí Nová zelená úsporám totiž i letos umožňuje získat dotace na výměnu lokálního zdroje tepla, tzv. Do této kategorie spadají například plynové kotle a kamna na dřevo, které jsou stále běžně k vidění v mnoha rodinných domcích a chalupách. Bude možné získat v rámci podpory efektivního využívání energie. Dotace na výměnu kotle. Se současným zateplením i bez něj.


Dotace na výměnu kotle

V jejich gesci bude finanční prostředky dále přidělovat konečným uživatelům. Kč při změně zdroje z elektrického za peletky bez procentuálního omezení! Slevy na kotle Pro další informace nás prosím kontaktujte. Jistě Vám to bude finančním přínosem. Uplatnit nárok na bonus je možné nejpozději do dvou let od získání dotace na nový kotel, je tedy možné požádat o kotlíkovou dotaci a třeba o půl roku později o dotaci na zateplení.


Po dokončení projektu pak bude vyplacena jak dotace na zateplení, tak i bonus za výměnu kotle. Pojďme si říci jak na to, co vše program nabízí a co vyžaduje. Pak je Kotlíková dotace určena právě vám. Postup: Na základě společné komunikace ověříme, zda můžete žádat o dotaci na výměnu kotle.


Dotace na výměnu kotle

Sepíšeme smlouvu o zajištění administrace vybrané dotace a zajistíme za vás podání žádosti o dotaci. Společně vyčkáme na kladné vyřízení dotace. Tento dotační program je pouze na výměnu starých kotlů za nové!


Jsme tu pro vás, abychom Vám pomohli celý proces čerpání dotace ulehčit a celou žádost zadministrovali za Vás. Pokud administraci žádosti zpracováváme za zákazníka, zajistíme vše potřebné pro zdárné čerpání dotace. Zažádat o bonus lze do let od získání dotace na nový kotel.


Dotace na výměnu kotle

Tipy a rady pro žadatele o dotace. Vypočtěte si výši dotace Pro odhad výše p. Neztrácejte čas hledáním podmínek. Neriskujte chybné vyplnění a podání žádosti. Rozhodnete-li se pro výměnu starého kotle na plyn za nový, ušetříte ve své domácnosti nemalé finanční náklady. Dosáhnete-li navíc na nabízené dotace , vaše investice se vám vrátí v krátké době.


Obnovíte navíc svou stávající topnou soustavu za modernější a úspornější variantu a snížíte negativní dopad na. SN EN 303- za nový, ekologický zdroj tepla. Kotlíkové dotace podporují výměnu kotle na pevná paliva s ručním přikládáním, který nesplňuje požadavky 3. Nemůže o ně tedy zažádat majitel rodinného domu, který se nachází mimo tento kraj.


Kolik můžete na výměnu kotle získat? Podpora má formu dotace , kterou poskytuje Moravskoslezský kraj a Státní fond životního prostředí (SFŽP). Výše dotace na výměnu tepelného čerpadla. Díky dotaci vás pak pořízení nového kotle nebude takřka nic stát. Ekologický plynový kotel má nižší nároky na energie a jeho výkon je přitom naprosto stejný, ne-li vyšší než u klasického modelu.


Finanční podpora výměny zastaralých kotlů na pevná paliva v rodinných domech. Realizujeme výměnu Vašeho kotle. Revize plynových kotlů Praha Revize a kontroly plynových zařízení určuje zákon každému provozovateli odběrného plynového zařízení (např. plynové kotle , spotřebiče) a nese odpovědnost za škody způsobené provozem plynového zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky