pátek 19. října 2018

Kotle na pelety atmos

Hořáky jsou určeny pouze pro kvalitní bílé pelety z měkkého dřeva bez kůry o průměru - mm, o délce - mm a výhřevnosti - MJ. Předepsané palivo: kvalitní dřevěné pelety (bílé) o průměru až mm, délce až mm a výhřevnosti - MJ. Zásobník paliva bývá umístěn. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí.


Kotle umožňují variabilní umístění zásobníku pelet vedle. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Kotle na pelety Atmos - automatické, CENTRUM VYTÁPĚNÍ. Atmos is a Czech family owned company, and nowadays one of the biggest manufacturer of boilers for solid fuels in Europe. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi.


Investícia do kotla sa vráti za - roky. Výhodou těchto hořáků je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, která zapálí pelety kdykoli je potřeba zatopit. Hořák a kotel tak pracuje na plný. Za předpokladu dohoření paliva je vyjmutí zátky a instalace hořáku snadná a hotová do jedné minuty. Používané horáky na pelety pre kotly D31P, D30P, D40P, D50P.


Kotle na pelety atmos

Usporiadať podľa Výrobca. ATMOS A- výkon - kW. Velkou výhodou kotlů na pelety Atmos je i to, že v případě, že vyjmeme z kotle hořák a nahradíme jej víkem, je možné v nich pro případ nouze topit i dřevem.


Díky těmto vlastnostem jsou tyto kotle stejně komfortní, co se týče obsluhy a užitných vlastností tak jako topení plynem, propan butanem či LTO. Instalace kotle firmou Instalatér Praha M. Zapojení s jednou akumulační nádrží o objemu 700l a Ladomatem a hořákem. Kotel na pelety je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku, odebírá pelety ze zásobníku.


Kotle na pelety atmos

To se podepisuje na maximální jednoduchosti provozu. Ve videu Vám názorně ukážeme čištění kotle , zprovoznění kotle , zatápění kotle a. S působností po celé České republice. Ekologické a plně automatické kotle na pelety Atmos jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet. Investice do kotle se vrátí většinou za - roky. V některých můžete spalovat uhlí černé i hnědé, brikety, dřevo, ale i lisované pelety.


Obvykle spadají kotle do 3. Výrobky firmy Atmos vzbudily velký. Kotle Atmos je také možné zakoupit v kombinovaném provedení, které umožňuje efektivní spalování plnohodnotného dřeva a pelet. Jedná se o kotle řady DC15EP, DC18SP, DC25SP a DC32SP, které umožňují zplynování dřeva a spalování pelet bez nutnosti jakýchkoliv úprav kotle při přechodu z jednoho paliva na druhé. Kotle je konstruovány jako jedna spalovací komora vyložená šamoty pro hořák na pelety , na kterou navazuje speciální trubkový výměník s brzdiči spalin.


Díky této konstrukci dosahují kotle účinnosti až a zároveň je po výměně hořáku na pelety za kryt možné topit kusovým dřevem. V základní verzi obsahují. Vetšina z nás už má nejaké zkušenosti s topením drevem nebo dřevenými briketami a to buď v kotlích či krbech. Tyto paliva jsou ve většine míst dostupná za více ři méně slušné ceny.


Novinkou, kterou ne každý zná jsou tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky