čtvrtek 18. října 2018

Isover orsik

ISOVER ORSIK technický list. Saint-Gobain Hungary Kft. Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy, fasády, podlahy, podhľadov, suterénu.


Vhodná do nízkoenergetických domov. Vyšší tloušťky (220–3mm) je možné dodat na vyžádání. Celková tloušťka v jednotlivých konstrukcích se volí dle požadavku norem. Materiály z kamenné izolace jsou pevnější, a proto drží mezi krokvemi velmi dobře. Obsahuje HAND GRIP pre lepšie uchopenie produktu.


Obzvlášť vhodný pre nízkoenergetické a pasívne stavby. Pokud chcete nakoupit za nižší ceny a ještě se zbavit starostí s přepravou, objednejte si desky v našem e-shopu Baushop. Potrebujete odporučiť správne riešenie, poradiť pri výbere izolácie alebo s postupom zateplenia?


Isover orsik

Weiche, jedoch formfeste Steinwolle-Platte für die Dämmung von Metallständerwänden. Für jede Art von Wärme- und Schallschutz im Innenausbau, z. Ständerwände, Dachschräge, Zangendecke. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Isover je pre vás v každom regióne. Desky ORSIK jsou vhodné pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace předevsím šikmých střech s vkládáním mezi krokve i do přídavného roštu, do příček, izolací dřevěných stropů, podhledů i dutin. Refresh Your Sneaker Collection With The Latest Converse Trainers For Men, Women and Kids.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Desky Orsik vyrobené ze skelných hydrofobizovaných vláken najdou široké použití ve stavbě jako zvoková a tepelná izolace. Jsou vhodné mezi krokve, do podhledů, do nezatížených stropů a podlah, do příček a roštů.


Placi din vată minerală bazaltică. Placile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul REX, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele minerale rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de placi.


Isover orsik

Hodnotenie produktu: 4. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pokud Vaše objednávané množství v mneodpovídá celému balení, bude Vaše zadané množství automaticky zaokrouhleno směrem nahoru na celá balení. Izolačné dosky z kamennej vlny vhodné pre nezaťažené tepelné, zvukové a protipožiarne izolácie predovšetkým šikmých striech s vložením medzi krokvy a prídavného roštu do priečok, aj ako izolácie drevených stropov, podhľadov a dutín.


Izolace se skládá z desek balených na sobě v balící. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny směsi hornin a dalších příměsí a přísad. Vytvořená minerální vlákna se v rámci výrobní linky zpracují do finálního tvaru desek.


Isover orsik

Vlákna jsou po celém povrchu hydrofobizována. Inzerát byl odebran z oblíbených. Polystyren eps 15100mm.


Určené na izolácie stien so zvýšenou vlhkosťou, najmä na sokle nad terénom, balkó. Všetky tovary sú zatiaľ expedované bez zdržania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky