úterý 16. října 2018

Sklo do krbu

Krbové sklo na míru Potřebujete žárové sklo do krbové vložky nebo krbových kamen? Dodáme Vám žáruvzdorné sklo tloušťky mm podle Vámi zadaných rozměrů. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu.


Sklo do krbu

Pri meraní skla vezmite do úvahy minimálny odstup žiaruvzdorného skla od kovových líšt alebo od skrutiek a to aspoň mm na každú stranu. Nedostatočný odstup skla. Tyto výrobky jsou vyráběny vždy na míru dle rozměrů Vašeho stávajícího otevřeného krbu.


RAL případně vzorníku NCS. Cena je vždy stanovena individuálně dle zvolené barvy a velikosti příslušného skla. Vyberte sklo v kategorii žáruvzdorné sklo do kamen nebo žáruvzdorné sklo do krbu. Návod na výměnu žáruvzdorného skla.


Sklo do krbu

Pokud se vám špiní sklo u krbu nebo u krbových kamen, může to být tím, že máte špatné těsnění. Je zbytečné sklo čistit, protože se zase zašpiní. Nejdřív si opravte těsnění. Ponúkame služby v oblasti vykurovania, špecializujeme sa na krbové sklo do.


Sklo môže prasknúť vplyvom neodborného zasklenia, kedy sa sklo dotýka železné konštrukcie a alebo ste sklo namerali na tesno a nemá možnosť sa vplyvom teploty rozťahovať do strán. Fixačné skrutky musia byť dotiahnuté s citom, inak sklo môže prasknúť ešte skôr, než zakúrite. Cena skla o rozmeroch 1x 26cm by bola € s DPH. Dopravné náklady €. Sklo je nutné zálohovo zaplatiť v plnej výške nakoľko sa jedná o výrobu na mieru. Následne dáme sklo odrezať.


Doba dodania od zaplatenia zálohy je cca. Odolává vysokým teplotám do 8°C. V našem formuláři se ihned dozvíte cenu za sklo. Náhradní sklo do krbových kamen, krbů, posíláme do hodin!


Poštovné včetně dobírky 20- Kč. V případě, že v kategorii sklo do Vaší vložky nenaleznete, je možné si jej objednat na záložce Žáruvzdorné sklo a slída na míru. Pokud si nejste zcela jisti, jak vyměnit prasklé sklo , nevadí, zde naleznete podrobný Pracovní postup pro výměnu rozbitého skla. Predaj a stavby krbov v špecializovanej obchodnej sieti TUMA.


Sklo do krbu

Predaj krbových vložiek, krbov, kachlí, pecí, grilov, komínov a kompletných stavebných materiál. Dodáváme žáruvzdorného skla do krbu a krbových kamen. Pořiďte si ho pohodlně v našem eshopu. Nabízíme sklo do krbových kamen, které je žáruvzdorné, vysoce odolné a má dlouhou životnost. Vybírat můžete z různých rozměrů i tlouštěk.


Sklo do krbových kamen u nás pořídíte za velice příznivou cenu. Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI. Sklo pod krb je odolné proti prasknutiu vplyvom vysokých teplôt. Obzvlášť v moderných domácnostiach, kde sa kladie vysoký dôraz na súlad estetiky a funkčnosti krbu.


Sklo do krbu

Sklo krbovej podložky vyrobíme v akomkoľvek rozmere. Hrany skla pred krb pre vás. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. A ako často čistenie skla pri krbe vykonávať?


Záleží samozrejme na početnosti využívania krbu. Pri každodennom vykurovaní krbom odporúčame otrieť sklo minimálne raz za dva týždne. Jednoduchá rada znie: ako náhle začne byť sklo matné, je čas vziať do ruky patričné prostriedky a pustiť sa do práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky