pondělí 29. října 2018

Revize waw praha

Základní cena za provedení revize plynu s tlakovou zkouškou je 80- Kč. Všechny ostatní ceny najdete v samostatné části Ceny, které jsou platné pro oblast Praha. Provádím výchozí a provozní revize i kontroly plynových zařízení.


Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW. Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti. Dodání a montáž plynových sporáků,. WAW ) nebo zásobníků TUV (bojlerů).


Kromě samotných oprav se specializujeme na montáže, připojení a revize plynových spotřebičů. Na uvedené činnosti a servisované značky máme. Poptávka: revize plynového topidla WAW , Praha - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Najdeme vám spolehlivého řemeslníka. Získejte cenové nabídky na servis plynových spotřebičů, plyn.


Zadání Poptávám revizi dvou plynových topení typu WAW (starší Gamat). Byt po bývalých majitelých, poslední revize odhadem 2-roky dozadu. Revize plynu Praha 4-Michle Jaroslav Nolč Hledáte firmu, která provádí revize , kontroly, tlakové zkoušky domovních plynovodů, dále montáže a opravy bytových plynovodů, plynových spotřebičů a analýzu spalin spotřebičů zaústěných do komínu včetně testu 4Pa? Plynař, plynaři Praha - opravy, servis, revize plynu, kotlů, potrubí Provádíme opravy a servis plynového zařízení i rozsáhlé opravy domovních plynovodů. Zajistíme pro Vás revize plynových zařízení, domovní plynovody, dodání a montáž spotřebičů, dodatečné zatěsnění plynovodů metodou BCG - GAS.


Nabízíme uživatelům bytových jednotek, stavebním bytovým družstvům, společenstvím vlastníků, firmám zabývající se správou nemovitostí, provozovatelům shromažďovacích objektů aj. Praze a okolí, provedení revize či kontroly plynového zařízení za výhodných cenových podmínek v rozsahu E, F, G. Opravy, montáže, revize kotlů. Provádíme prodej, montáž, revize , servis a opravy plynových, ale i elektrických kotlů vybraných značek. MISTR PLYNAŘ je specialista na revize plynu v Praze ! WAW a tepelných čerpadel a solárních panelů a zásobníků TUV a. Cena revize plynu a kontrol nejen v Praze a okolí.


Revize waw praha

Využijte i akční cenové nabídky: revize plynu s tlakovou zkouškou za 800Kč. Ceny revizí plynu v ceníku. Provádíme revize plynových zařízení i jejich kontroly v Praze a blízkém okolí.


Provedeme pravidelný roční servis, záruční i pozáruční opravy, kontroly a čištění spalinových cest u plynových kotlů. Potebuji revizi dvou waw kamen. Servisní prohlídka (často špatně označována jako revize vafek, kotle atd.) se provádí dle návodu výrobce 1x ročně až 1x za dva roky (u některých kondenzačních kotlů) topidlo se při ní rozebere, vyjme se hořák a vyčistí, nastaví se plynová armatura na optimální tlak plynu (pokud to tedy spotřebič umožňuje), zkontroluje. Provozní revize plynového zařízení bytového domu (1x za roky) Cena: 5Kč PZ společných prostor, 2Kč za každý plynoměr. V případě kontroly bytů, 1Kč za každý zkontrolovaný byt.


Cena zahrnuje všechny režijní náklady včetně dopravy, komunikace s klienty, přípravu a zpracování potřebné dokumentace. Revize plynu a plynových spotřebičů nám umožňují veškerá oprávnění k provádění výchozích i provozních revizí vyhrazených plynových zařízení jak pro spotřebiče do kW, tak pro plynové kotelny nad 1kW. Jsme tradiční, přesto moderní a dynamický plynoservis.


Plynoservis JÍLEK let v plné síle!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky