pondělí 22. října 2018

Solární bojler dražice

Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa. Družstevní závody dražice patří mezi největší výrobce bojlerů v České republice.


Vyrábějí různé typy solárních ohřívačů vody, jejich sortiment je v této oblasti velmi široký.

DZD ohřívače vody jsou mezi českými zákazníky žádané, protože se osvědčili kvalitou a cenou. U nás je možné zakoupit kompletní sestavu pro ohřev TUV i pro přitápění pomocí solárních panelů. V našem sortimentu naleznete solární bojlery pro zajištění dostatečného množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a podobná zařízení.


Solarni bojler ESO 200lit. Nová řada smaltovaného nepřímotopného ohřívače pro solární systémy k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu stodvacetipěti litrů s keramickým topným tělesem, pojistkou proti přehřátí a možností svislé instalace v blízkosti odběrných míst.


Dalším důležitým parametrem výběru bojleru je jeho objem – abyste byli plně spokojení nepodceňujte toto hledisko a spočítejte si průměrnou spotřebu dříve, než přistoupíte k nakupování.

Bojlery jsou určeny pro ohřívání větší zásoby vody. Smyčky v bojleru lze propojit a tím zvýšit předávací plochu pro tepelný výkon. Výměna za větší, proto nabízím k prodeji.


Veškeré údaje jsou na štítku v příloze. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Reklamácie do € vyriešime rovno na. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jsme si jisti, že si u nás vyberete.


Dražice OKCE (17) Přidat do porovnání. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv. DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. Smart bojlery s inteligentními funkcemi 18.

Pomohou k tomu solární či fotovoltaické ohřívače vody. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač pro solární systémy k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo dvěma. Určený pro solární ohřev a. Solární systém je nutno řídit regulátorem, který spíná čerpadlovou jednotku podle teplotního rozdílu mezi slunečními kolektory a zásobníkem teplé vody. Vyváží své výrobky téměř do dvaceti zemí celého světa.


První je napojený na elektrickou energii ze sítě (AC 230V) a druhý je napojená na fotovoltaické panely. Oba okruhy mohou pracovat současně nebo. Zásady správneho použitia loga nájdete v logomanuáli, ktorý je vám taktiež k dispozícii. Termické solární kolektory jsou vhodné zejména v situaci, když je na střeše velmi málo místa. Zákazníci často kupují solární kolektory také v případě, že mají z minulosti připraven solární bojler k pozdějšímu doplnění o solární panely.


Pro ohřev bojleru postačí panely, které zaberou celkem cca m2. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů bojler. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky