pondělí 8. října 2018

Solární vysoušení

Teplovzdušné solární panely usnadní vysoušení nemovitostí postižených povodní nebo záplavou. Vysoušení po povodních. Velké haly a rozměrná schodiště.


Krásná, efektní a impozantní – zvláště ve starších vilách. Solární vytápění ohřev a ventilace.

Výběr solárního teplovzdušného panelu odpovídající velikosti je možné orientačně zvolit podle velikosti podlahové plochy kterou požadujete řešit. Zabýváme se systémy rekuperace vzduchu pro větrání rodinných domů, bytových domů, kanceláří, hotelů a dalších prostor. Nástěnný a okenní teplovzdušný solární panel pro vytápění, ventilaci, vysoušení a filtraci.


Energeticky nezávislý zdroj tepla. Snadný a dostupný zdroj elektrické energie pro Váš karavan nebo loď. Vyvážený solární set určený k rychlé a snedné svépomocné montáži.


Za tuto cenu dostupný pouze omezený počet kusů!

Určený pro nabíjení a údržbu baterií na chatě, karavanu , lodi něbo. Topení, solární ohřev a sanita. Vítejte v našem e-shopu zaměřeném na prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen. Nabízíme kompletní sortiment značky REGULUS, která patří mezi špičku v úsporných řešeních pro vaše topení.


Reportáž z montáže teplovzdušného solárního kolektoru pro solární ohřev a ventilaci objektů. Alternativní samočinné ohřívání, větrání, vysoušení a filtrování sklepních a suterénních prostor. Proč je polykarbonát lepši než solární sklo v teplovzdušné kolektoru?


Zajišťují snižování vlhkosti, likvidaci zatuchlin a plísní, vysoušení vlhkého zdiva a snižují náklady na vytápění. Vyhřívání chodníků, parkovacích ploch, střech apod. Kolektor CLASSIC ( solární vysoušeče - odstranění vlhkosti a plísní, temperování chat, vysoušení ) CLASSIC pracuje s venkovním vzduchem, který nasává přes ventilační mřížku a filtr. Odvětrávání a vysoušení objektů přirozenou cestou.


Systém s nulovými provozními náklady odvětrává vlhkosti a plísně ze sklepů, průmyslových objektů a dalších prostor. Systém tvoří dvě jednotky napájené solární buňkou. Jedna venkovní vzduch přivádí, druhá znečištěný vnitřní vzduch odsává. Teplovzdušný solární SKLEPNÍ KOLEKTOR je konstruovaný jako vysoušeč pro sklepní prostory.


Kolektor funguje jako účinný vysoušeč plísní a vlhkostí sklepních prostor a všude tam, kde zcela chybí nebo je nedostatečně provedena izolace proti vlhkosti.

Jedná se opravdu o zdařilou investici. Každému zájemci můžeme doporučit. Vaše jednání k nám bylo velmi přátelské, vstřícné a korektní a my Vám ze srdce přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků. S pozdravem Jana a Zdeněk Hanusovi, Šumperk, tel.


A aby byla úspora dvojnásobná, rozhodl se majitel rodinného domku se zahradou vyrobit solární kolektor ve vlastní režii a použít k tomu. Teď už jenom zopakovat postup, vyrobit druhý panel a mám zdroj. Myšlenka využití solární energie provlastní potřeby příliš starý, ale stále relevantní. Při konstrukci solárního panelu SolVent jsme se přiklonili k připojení do elektrické sítě.


Kontinuální a bezobslužným provozem, závislým pouze na slunečním. Teplovzdušný kolektor CLASSIC – solární panel – je nejžádanější typ solární ventilace ze strany zákazníků. Má jedinečnou schopnost pozitivně ovlivnit hned několik procesů ve stavbách.


Větráním se z prostoru odvádí teplý vzduch, který je nahrazen čerstvým a studenějším,který zamezuje přehřátí a stresování např. Cirkulace vzduchu zabezpečuje vysoušení a snižování vlhkosti v prostoru. Ventilátor přivádí venkovní vzduch s „energetickým bonusem vyšší teploty“ do vnitřního prostředí, způsobuje mírný přetlak ve vnitřním prostoru s vytlačujícím charakterem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky