úterý 23. října 2018

Elmet trade eko mdp 15

Automatický kotel EKO MDP EKODESIGN na dřevěné pelety 6-25mm určen k vytápění RD. Přednosti kotle: Vysoká energetická účinnost až , ekonomický provoz, jednoduchá pohodlná obsluha, a údržba čištění jednou za dní, nízká hladina emisí, a škodlivých látek, velmi nízká spotřeba el. Více než letá tradice společnosti ELEKTROMET a vynikající výsledky na zahraničních trzích ji zařadila mezi čtyři nejvýznamnější výrobce topenářské a tepelné techniky v Polsku.


Obrázek výrobku, mdp _ _25. Elmet trade EKO MDP samočinná. Lisované dřevo ve formě pelet. Petrojet teplovodní kotel MultiBio, MultiBio. Poptáváme automatický kotel na uhlí 15kW.


ATMOS Jaroslav Cankař a syn. Veľkoobchod s tabakovými výrobkami, EKO -DOMY s. Zatím nebyl přidán žádný komentář. Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře. Automatické kotle jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a jsou osazeny spolehlivou elektronikou zajišťující dlouhou životnost a maximální topný výkon. Emisní parametry kotle vyhovují normě ČSN 303- emisní třída 4. Kotel na tuhá paliva se zásobníkem, a možností ručního přikládání kusového dříví do příkládací komory s vodním roštem.


Kotel umožňuje spalovat jak uhlí a biomasu, štěpku tak i zároveň kusové dříví o délce 40cm. I když je k hodnocení dosud brzo, s montáží a admin. Oceňuji přístup pana Bösra, který vždy rád a aktivně poradí. Dosavadní provoz kotle se zatím jeví jako velice zdařilý.


Univerzální kotel ELEKTROMET na dřevo a tuhá paliva o výkonu kW, digitální ovládání, reguluje přívod vzduchu do spalovací komory, reguluje vodu topného systému a ohřev teplé užitkové vody, možnost propojení s pokojovým termostatem, minimální výkon od kW, vyroben z prvotřídní kotlové oceli, spaluje uhlí i kusové dřevo, pevný vodní rošt, jednoduchá. Plně automatický kotel ELEKTROMET se zásobníkem a podavačem na uhlí , spalovací komora s retortovým ohništěm na uhlí o frakcích 5-mm, zásobník na uhlí se šroubovým podavačem, digitální regulace hoření, přívodu vzduchu a posuvu paliva, oddělené okruhy na ohřev užitkové vody a topnou soustavu s možností různých teplot výstupu, možnsot propojení na pokojový. Zamlouvá se mi kotel EKO KVP VIERA COAL topmax to má pod značkou EKO 2. NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM OFICIÁLNÍ WEB PROGRAMU Výrobky výrobce Výrobky. Kotle na tuhá paliva, bojlery, ohřívače, solární výměníky, akumulační nádoby a solární kolektory. Koukal jsem na kotel od firmy elmet trade - EKO KWS, kde mají 6kw pro vytopení 80ma 9. Je i rozměrově podobný té.


Elektromet - automatický kotel. Jedná se hlavně o kotle na tuhá paliva,. Nabízíme kotle na tuhá paliva, automatické kotle , kotle na. ELMET TRADE Žulová - Žulová. Vyberte si z naší nabídky různých stylů masivních krytů na radiátory a několika odstínů teakového dřeva.


Rádi vyhovíme všem vašim požadavkům a kryty z. Come rain or shine, our range of roofing essentials and roofing sheets will keep you warm and dry – whether you’re repairing garden sheds, garages, stables or even agricultural buildings. You’ll find all the sheets, fixings and corrugated plastic in our practical range. We offer roofing sheets in a variety of materials, colours and sizes. Možnost změny kouřovodu ze zadní i horní strany.


Přívodní okenní akustická štěrbina EHAautomatiky přivádí čerstvý vzduch do. Akustická přívodní štěrbina EHAcitlivá na vlhkost, se stylovým. Pokud vámi hledaný výrobek není v seznamu, pravděpodobně nebyl registrován nebo je ve schvalovacím procesu.


Pokud jste dovozce nebo výrobce můžete svůj výrobek zaregistrovat zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky