úterý 9. října 2018

Větráček na usb

Větráček na usb

Na svojí velikost je poměrně výkoný a dokáže Vás pořádne ofoknout vzduchem. Podrobnosti: Lopaty větráku jsou vyroben z nylonu, který je pružný a ohebný, nehrozí jejich zlomení. Větráček do USB , možnost zapojení do počítačového USB portu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vychutnejte si pocit osvěžujícího proudu vzduchu - a to nejen v létě! Díky praktickému konektoru USB Vás tento kompaktní ventilátor ochladí všude, kde jste - ať už jste na svém domácím počítači nebo n. Poskytuje chladný vánek. Nepostradatelné zařízení pro nadcházející teplo a cestuje do zemí s často nesnesitelně horkým podnebím.


Most wished for See more. Memory Stick with Extended Connector Compatible iPod iOS Windows PC Mac, HooToo External Storage Memory Expansion. SanDisk Ultra 1GB Dual Type-C USB 3. Jednoduše větráček zapojíte do USB vstupu pro nabíjecí kabel a svěží vánek vzduchu vás v mžiku začne ovívat. Detailní popis produktu.


Ventilátor je otočný a měkký, takže je zcela bezpečný i na cestách. Malý, lehký a kompaktní ruční ventilátor pro vaše osvěžení v horkém počasí. Arctic Cooling Summair Light, přenosný ventilátor do USB.


USB Clock FAN jsou stylové LED hodiny a mini větráček , vhodný pro osvěžení při práci v horkých. USB ventilátory ARCTIC AKASA Gembird SPEED LINK a další. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. USB větráček najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Větráček na usb

Stolní větráček přenosný na USB Doba dodání: ihned Lehký, tichý a přenosný ventilátor do USB portu vhodný pro osvěžení při práci v horkých letních dnech. ARCTIC Breeze Mobile je přenosný USB stolní ventilátor nabízející osvěžující vánek v teplém a slunečném počasí! Chcete se osvěžit za horkých letních dní a nechcete nosit s sebou velký a těžký větrák? Větráček nelze otáčet a není potřeba žádná přídavná aplikace. Tento stačí jen připojit do telefonu.


Po připojení ihned fouká dopředu. Kompatibilní pouze s telefony s micro USB konektorem a podporou funkce OTG. Větráček na USB micro USB - Specifikace Dopřejte si svobodné osvěžení kdekoliv jen budete chtít. Takto se můžete osvěžit a dopřát si čerstvé osvěžení kdykoliv a kdekoliv, doma, při práci, nebo na cestách. Praktický větráček na micro USB - černý právě pro Vás.


Větráček na usb

Pouzdra, kryty a obaly na mobilní telefony. Vlastní sklady, expedice objednávky ihned. Dostupnost: Skladem u dodavatele.


Většina z nás tráví u počítače spoustu času a nejobtížnější je to samozřejmě přes léto. Nechte se do nekonečna ofukovat proudem čerstvého vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky