čtvrtek 25. října 2018

Akustické větrací štěrbiny

Akustické větrací štěrbina EHAje vhodná pro instalaci do oken, keré jsou situovány do rušné ulice, silnice a jiných hlučných míst. Vysoce efektivní útlum hluku. Charakteristika akustické větrací štěrbiny EFA2. Akustický útluDn,e,w (C) = dB a až dB s akustickým příslušenstvím.


Nabízíme 1 kvalitní stěnové a okenní štěrbiny pro větrací systém Aereco. V nabídce i akustické štěrbiny pro zamezení hluku z venčí. EMF případně akustická štěrbina EFA které. VĚTRACÍ ŠTĚRBINA REAGUJÍCÍ NA TLAK S AKUSTICKOU PŘEPÁŽKOU EXR. Zajištění ticha v místnosti podstatně ovlivňuje pocit pohodlí a. Jde o způsob, který využívá přívodní akustické větrací štěrbiny do fasá ve kterých jsou usazeny kulisové tlumiče a filtry.


Veškeré větrací komponenty vytvořené a vyrobené společností Aereco v sobě. Ovládání okenní větrací štěrbiny EMM probíhá automaticky. STANDARDNÍ HYGROREGULOVATELNÁ. Větrací štěrbiny pro přívod venkovního. PŘÍVODNÍ ŠTĚRBINA AERECO EMM 739.


V takovém případě pomohou větrácí klapky, které zajistí vhodnou úroveň průtoku vzduchu, a v místnosti zároveň nebude příliš zima. Na trhu jsou k dostání tři druhy: větrací štěrbiny řízené hygroskopicky, tlakové a řízené manuálně. Její hlavní činnost spočívá v kontrolovaném decentralizovaném bytovém větrání. Navíc nabízejí značné úspory nákladů na vytápění - s nízkými pořizovacími a provozními náklady a. Akustická větrací mřížka Renson AK vyniká svým čistým a kultivovaným vzhledem. Zabudovává se při osazování okna do stavebního otvoru - nad rám.


S její instalací je třeba počítat již při zadávání okna do výroby. Nevýhodou systému je určitý diskomfort, který uživatelé popisují jako. K čemu slouží větrací štěrbina a jak funguje?


Množství přiváděného vzduchu, záleží na vnitřní vlhkosti v místnosti, která se během dne neustále mění. Okenní větrací štěrbiny jsou konstruovány tak, že venkovní vzduch nepřichází přímo do styku s čidlem. Díky tomu činnost větrací štěrbiny ovlivňují aktuální podmínky v interiéru a nikoliv podmínky venku. Přestože to zní jako protimluv, i zavřená okna musí větrat. Ne však tak jako dřív, kdy špatně těsnícími okny do některých bytů doslova fičelo.


Moderní okna těsní téměř dokonale a stavební předpisy stanoví, jaké maximální množství vzduchu mohou propustit. Tento typ akustické ventilace poskytuje akustický útlum Dnv v rozsahu – dB. Sonovent je oproti typům AK výhodnější, protože snižuje zmenšení zasklené plochy (o 1mm). Typ Sonovent je možné montovat do zasklení, do příčníku a rovněž přímo do montážního otvoru ve zdi.


Typ sonovent je možné dodat i se. Standardní a nejrozšířenější verzí větrací štěrbiny je laminátová štěrbina bez klapky. U této verze je maximální šíře otvoru až. Osazená větrací štěrbina nám tedy může dát informaci o tom, že se jedná o hlučnou lokalitu a že už v době projektování domu byla tato otázka řešena s orgány ochrany veřejného zdraví. Podobným ukazatelem je také zvýšené množství protihlukových stěn v okolí domu.


Novinky o větrání a klimatizaci - denně odborné články, videa, odborná poradna. Větrání s rekuperací, chlazení, rozvody vzduchu, regulace, filtrace vzduchu, větrání rodinných domů. Odebíráme zboží pouze od renomovaných dodavatelů, pouze ze zemí EU.


Až na oprávněné výjimky jsme přímí odběratelé výrobců a oficiální dovozci do ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky