čtvrtek 18. října 2018

Solarni ohrev pro bazen

Panely kolektorů pro solární ohřev bazénové vody jsou vyrobeny ze speciálně upraveného polymeru tak, že jsou odolné slunečnímu žáru, mrazu, oxidaci a bazénové chemii. Solární panely určené pro bazény mají vysokou účinnost, lehkou konstrukci a snadné zapojení. Při koupání v bazénu oceníme příjemnou tepotu vody, aby zkrátka byla „tak akorát“.


Solarni ohrev pro bazen

Pomoci si můžeme ekologickým solárním ohřevem. Jedná se o speciální solární panel určený přímo pro bazény, jak nadzemní, tak i zapuštěné. Solární ohřev vody učiní koupání příjemnějším a prodlouží koupací sezónu o několik týdnů.


Je tedy výrazný rozdíl mezi výkonem potřebným pro zvýšení teploty vody a pro kompletní ohřev celého bazénu,“ komentuje Michal Vlášek. Takže koupit, nebo vyrobit? V zemi kutilů a domácích všeumělů určitě každého zručného Čecha napadne, že by si mohl vyrobit takové „solární ohřívání“ sám. V naší nabídce najdete hladké, trubičkové a skleněné solární panely a veškeré příslušenství. Vybírat lze z různých typů solárního ohřevu: deskové solární panely, hadicový systém typu NEO-FIP, černé solární hadice, kupole a jednoduché solární kolektory, které stačí položit na zem.


Nejen díky nenáročné obsluze, jednoduché montáži a skvělým výsledkům při ohřevu vody, ale zejména proto, že sluneční energie je zadarmo. Vybírejte si Ohřev vody k bazénům podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rozmer plochy je 150x120cm.


Pouzivano sezony, nyni nahrazeno tepelnym cerpadlem. Aktualni cena noveho panelu 2. Zdá se vám voda ve vašem bazénu příliš studená nebo shledáváte koupací sezónu v našich zeměpisných šířkách příliš krátkou? Pak právě pro vás jsou určeny naše solární kolektory pro ohřev vody v bazénu. Vinylový solární ohřev 1x 80cm vhodný pro menší nadzemní bazény s kartušovou filtrací. S tímto solárním kolektorem na ohřev bazénu si ohřejete vodu v bazénu.


Solarni ohrev pro bazen

Můžete kombinovat několik panelů. Nejsou třeba výdaje na údržbu. Tento ohřev bazénu šetří místo a. Solární absorbéry lze mezi sebou propojovat pomocí EPDM spojek obsažených v montážní sadě. Bazénový výměník OVB 1- 38kW pro bazén do 40mTepelný výměník pro bazény OVB 1- kW. Jednotka pro solární ohřev musí být umístěna vedle bazénu, nasměrovaná na jih, pod sklonem 30°.


Správného úhlu dosáhnete díky výsuvným nohám solární jednotky. Na solární kolektor je možné napojit hadice i 38mm. V kolektoru je použita trubice Ø mm. Je možnost zapojení více solárních jednotek za sebou. Vzhledem k faktu, že se prodeji tepelných výměníků věnujeme již řadu let, jsme schopni vám během krátké doby navrhnout a nadimenzovat výměník pro ohřev vašeho bazénu, který bude splňovat všechny vaše požadavky na bezproblémový a co nejekonomičtější provoz bazénu.


Solarni ohrev pro bazen

Další variantou je elektrický ohřev bazénů. Pro bazény s celoročním provozem předpokládáme jeho zastřešení popř. Důležitým předpokladem je zde nejen správné hydraulické zapojení celé soustavy, ale také zvýšený nárok na stavbu samotnou, s ohledem na použité izolační materiály.


Díky solárnímu programu si zdarma prodloužíte koupací sezónu a zvýšíte koupací komfort. Solární panel Slim pohlcuje tepelnou energii slunečních paprsků a předává ji vodě, která panelem proudí. U navijáků pro pevné ukotvení je součástí dodávky i sada šroubů pro uchycení. Pro navíjení solární plachty na naviják jsou vhodné solární plachty o tloušťce 36 4a 5mikronů.


Solarni ohrev pro bazen

U tenčích plachet (18 2mic) může dojít při těsném navinutí na naviják k deformaci až popraskání bublinek. Panely lze mezi sebou spojovat pomocí bazénových hadic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky