pátek 19. října 2018

Kombinované kotle dřevo elektřina

Elektrické vytápění je koncipováno především pro využití v jarním nebo podzimním přechodném období, pro temperování prostor za nepřítomnosti majitele, případně pro znásobení výkonu kotle v době extrémně nízkých teplot. Pokud to není možné propojit hlavní plyn nebo údržbu topných uspořádání lahví nejčastěji používané Kotle na tuhá paliva. Mají více energie a jsou netěkavé. Sortiment Atomos zahrnuje kotle na dřevo , kotle na uhlí a dřevo , kotle na černé uhlí , kotle na pelety a kombinované kotle na zplynování dřeva v kombinaci s hořákem na pelety nebo ELTO. V dnešní době máme široký výběr druhů topení – můžeme své domovy vytápět elektřinou , plynem, tuhými palivy, ale také solárními panely, tepelným čerpadlem a dalšími.


Když je před lety vystřídala elektřina a plyn, všichni jsme si rychle a rádi zvykli na stisknutí vypínače u kotle nebo u přímotopu. A opět se vracíme k topení dřevem , které patří. Podle druhů paliv se odlišují i spotřebiče, ale v řadě případů známe i tzv. TUV) – například kombinované kotle dřevo – elektřina.


Elektřina přináší obecně ten největší komfort při vytápění. Všudypřítomný zdroj energie nabízí majiteli nemovitosti maximální pohodlí z pohledu vytápění. Jde však bohužel o tu nejdražší variantu z uváděné trojice paliv.


Pokud jste tedy typ člověka, který si za topení radši připlatí, než aby řešil, zda má dostatek paliva na zimu, popřípadě nemá uhlí či dřevo kde skladovat, je pro vás elektřina tím nejvýhodnějším řešením. Firma vyrábí teplovodní kotle na kusové dřevo , kombinované kotle dřevo - elektřina a kotle s automatickou podávkou paliva na pelety a hnědé uhlí O2. Kotle na tuhá paliva představují klasický způsob topení a díky nízkým cenám paliv do těchto kotlů jsou stále velice oblíbené a rozšířené.


Před výběrem kotle na tuhá paliva je třeba rozhodnout jaký zdroj tepelné energie využijete, protože v nabídce je celá řada možností jako: dřevo , uhlí, peletky či různé kombinace, které určují výslednou cenu za. Pokud máte zajištěný přísun paliva například z místního lesního hospodářství, pak jsou pro Vás kotle na kusové dřevo tou nejlepší volbou. Topení kusovým dřevem je nejlevnějším způsobem vytápění.


Je stále o polovinu levnější, než vytápění plynem. Ohřev TUV pomocí kotle levnější než elektřina ! Naše stránky jsou také na facebooku, pro zobrazení stačí kliknou na odkaz. Některé kotle mohou sloužit také ke spalování jiných paliv, než jsou dřevní pelety , je však nutné dopředu se informovat u výrobce. K dostání jsou dokonce kotle na kombinované palivo.


Dokonce je možné si přestavět svůj klasický kotel na dřevo a přizpůsobit jej spalování pelet. Vyrábíme také teplovodní kotle na dřevo nebo kombinované kotle dřevo-elektřina. Naše kotle využívají zákazníci v mnoha evropských zemích.


Vyhovíme samozřejmě i zákazníkům, kteří shánějí kotel na uhlí. Přesněji řečeno, dodáváme kotle s automatickou podávkou paliva na palety a hnědé uhlí. Firma ročně vyrobí cca 7ks kotlů o výkonu do kW.


Aby bylo možné přímo v kotli využít i teplo ze spalin, které vzniká při jejich kondenzaci, jsou na výrobu výměníku využity ušlechtilé a lehké materiály (ušlechtilá ocel, slitiny mědi, slitiny hliníku a hořčíku), takže se kotle běžně vyrábějí jako závěsné (ale k dostání jsou i stacionární). Ekologické teplovodní kotle ATMOS DC24RS, DC30RS jsou určeny pro vytápění rodinných domků, chat, chalup a jiných obdobných objektů o tepelných ztrátách – kW. Kotle jsou konstruovány výhradně pro spalování kvalitních dřevěných briket a kusového. Kotle na dřevo S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Výběr klimatizace není úplně snadný.


Je třeba se seznámit s jejich druhy, specifikací a celou řadou funkcí. Výroba a prodej kotlů na tuhá paliva pro domácnosti i firmy. Ekologické vytápění a topení s vysokou účinností spalování a minimální tvorbou škodlivin. Oblíbené jsou i kombinované kotle , které umožňují využití více druhů paliva, jako uhlí- dřevo , pelety- dřevo či uhlí-pelety.


Najdete zde kotle o celkovém výkonu do kW, ale také s výkonem nad kW. Ať už si vyberete jakékoliv zařízení, vedle rozhodně nešlápnete s kotli na pevná paliva tradiční české značky Atmos. Tento typ kotle má nastavitelný výkon 7-KW.


Kombi kotle na dřevo a peletky. Možnost topit i kusovým dřevem (velká přikládací komora).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky