čtvrtek 25. října 2018

Topná deska do psí boudy

Termodesky a topné desky pro psy. Možno použít pro vytápění psí boudy , terária (doporučujeme umístění na strop), jako zdroj tepla pod. Použití v teráriích, pod nádrže, do inkubátorů, do skleníčků atd.


Topná deska není vodotěsná. Fungujeme v běžném režimu Těšíme se na váš nákup Boudy Praha. Výhřevná deska do boudy.

Požadovaná velikost nebyla k mání a navíc se všude pracovalo se síťovým napětím, což by komplikovalo přívod el. Vhodné pro terarijní zvířata a některé malé domácí mazlíčky - Produkuje přirozené teplo pro zahřátí zvířat - Může být umístěna pod dnem nebo na straně terárií. Individuální přístup ke každému přání zákazníka. Při objednávce psí boudy neni třeba platit zálohu. Sídlo Firmy : Praha - Boudy.


Jedná se o bezpečné topení do psí boudy o výkonu 80W s termostatem pro regulaci teploty. Lamelová clona psí boudy. Topení má také ochranný kryt proti nechtěnému dotyku psa s topnou plochou.

Topení do psí boudy z naší nabídky pomáhá psovi především při teplotách pod bodem mrazu. V ČR jsou zimy hodně různé, jestliže nehodláte do boudy zavádět výhřev, resp. Po průzkumu trhu jsem nákup hotového výrobku zavrhnul a rozhodl se vyrobit si je sám.


Pelíšky, boudy , dvířka, přístřešky, vytápění. Náklady na vytápění psí boudy nemusí být vysoké. Pokud budete do boudy přivádět elektrickou energii, pak zabezpečte vše tak, aby nemohl být váš mazlíček ohrožen: nutné jsou pojistky proti přehřátí nebo zásahu elektrickým proudem. Nesmí také dojít ke kontaktu psa s topným tělesem.


C a mohl jim tak dopřát celé léto ve venkovním výběhu bez zbytečného přenášení na noc. Uvažuji o topné folii VIV MAT 39W. Boudy pro psy - dřevěné boudy pro psa, izolované dřevěné boudy pro psa s předsíňkou, luxusní zateplené psí boudy. V tomto kompletu zajišťuje vyhřívání ohebná podložka.


Plný topný výkon topení 60W při napětí 12V. Stavebnicový systém nebo stavba na míru. Izolační deska do plastové psí boudy Dogvilla 110. Psí boudy a kotce. Ven do boudy není vhodné dávat nic, co se může drolit či sypat, nebo natáhnout vlhko.


Pes má velmi teplý dech, ten v malé boudě udělá vlhko, které nasákne třeba deka nebo matrace, zvlášť špatný je molitan.

Vlhká podložka pak studí. Nejlepší je odizolovat podlahu, stěny i strop polystyrenem. Vypadat může téměř jakkoliv, fantazii se při návrhu meze nekladou. Dejte jenom pozor, aby se pes do boudy pohodlně vešel a nemohl se v ní někde poranit.


S jakými materiály a nástroji budeme při výrobě psí boudy pracovat? Střecha by měla mít asi 10cm přesah, aby do boudy nezatékalo. Díky pantům ji navíc můžete otevřít, takže vnitřek psí boudy kdykoliv snadno vyčistíte.


Nakonec boudu natřete fermeží nebo lazurou s lněným olejem , aby vám OSB desky vydržely co možná nejdéle, a vnitřek vystelte slámou. Zateplení polystyrenem je použito na všech stěnách včetně podlahy, střechy a mezi příčkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky