středa 15. srpna 2018

Pilové pásy na míru

Pilové pásy na míru

Už více jak půl století je tento cíl naplňován, a proto se stala největším evropským výrobcem pilových pásů a lídrem světového trhu na poli inovací a šíří své nabídky. E-shop na pilové pásy na kov, dřevo a maso. Děláme pásy i na míru.


Specialista na pilové pásy , pásové pily, kotoučové pily, kovoobráběcí stroje, řezné nástroje, brusivo a svářecí techniku. Nabízíme pilové pásy na kov, dřevo, maso, plast a mnoho dalšího. Našimi hlavním dodavateli jsou značky SIMONDS a Dakin Flathers. Pojďme společně vybrat pilový pás přesně pro vás, určený přímo p. Využijte nabídky na bimetalické pásy na dřevo s dlouhou životností. Dodáváme našim zákazníkům pilové pásy určené pro dělení oceli, nerezu, neželezných kovů, titanu, speciálních bronzů, dřeva, umělých hmot a keramiky.


Stolařské, kmenové, předřezové, ať už potřebujete jakékoliv, vybírejte na Pilanamarket. Vybírejte na Pilanamarket. Pilové kotouče a listy, vrtáky a frézy.


Pilové pásy na míru

Prodej pilových pásů a řezných kaplin. Vítejte v e-shopu Tesort Příbram. Svařujeme na míru veškeré rozměry pilových pásů pro stroje české i zahraniční výroby. Uvedené ceny pásu jsou za bm.


Prémiová řada kmenových pilových pásů pro řezání měkkého a tvrdého dřeva. Pásy tohoto dodavatele mají vyšší výkon oproti konkurenčním výrobkům na trhu. Použití Úzké kmenové pásy jsou vhodné pro menší mobilní pásové pily a to jak pro řezání menších kmenů, tak měkkého, tvrdého i velmi tvrdého dřeva. Tenkořezné pilové pásy jsou vyráběny na zakázku dle potřeb zákazníka s ohledem na přesnost řezu, rychlost, kvalitu nebo čistotu řezu.


S prořezem od do mm. Zubové rozteče 2 3 mm. Profil zubu dle požadované aplikace (tvrdé dřevo, měkké dřevo, suché, čerstvé, atd.). Pásy lze objednat v libovolné zákaznické délce. S výjimkou pásů BiMetal lze všechny pásy Wood-Mizer snadno ostřit a udržovat přímo na pracovišti ostřičkami a šrankovníky Wood-Mizer.


Pásové pily na kov a dřevo, pilové pásy Pilous. Jediní na světě nabízíme kompletní výrobní program. Profesionální pásová pila na kov, kmenová pásová pila.


Seznam a adresy poboček Artweld. Naše svařovna pilových pásů. Jejich význam už v průběhu druhé poloviny 20. Jedním v současné době nejpoužívanějším řezáním materiálu je použití uzavřeného bimetalického pilového pásu na kov. Bimetalické pásy s MATRIX II.


Ozubení vyrábíme stelitované, pěchované nebo rozvedené. V nabídce máme více než typů zubů a jejich variací. Zvolte váš typ pásové pily PILOUS a můžete vybírat s kompletního výběru typů a ozubení.


Pilový pás na kov bimetalický vám svaříme na míru. Pro efektivní řezání je nutné volit správný typ ozubení. Pro snížení vibrací při řezání problematických materiálů se používají pilové pásy s variabilní roztečí. Je nutné rozlišit řezání plného materiálu a trubek a profilů.


Na mnohé druhy dreva sú pre najlepšiu kvalitu pílenia potrebné špecializované pílové pásy. Testovacie tímy Wood-Mizer pracujú v Ázii, Európe, Afrike a na celom americkom kontinente, aby vyvíjali a vylepšovali výber typov a profilov našich pílových pásov tak, aby zodpovedali aj tým najnáročnejším piliarskym výzvam. Kmenové pilové pásy můžeme nabídnout na měkké, středně tvrdé a tvrdé dřevo.


V našem sortimentu najdete i bimetalové kmenové pásy na dřevo. Nedílnou součástí jsou katrové listy na dřevo do katrových a. Pokud jste nanalezli Váš rozměr pilového pásu kontaktujte nás, veškeré pásy svařujeme na míru dle vašeho požadavku. Kvalitní pilový pás na měkké i tvrdé dřevo a plasty typu Flexback.


Pružné měkké tělo pilového pásu s tvrdšími kalenými zuby. Vzhledem k šířce 10mm určený pro řezání větších rádiusů a přímých řezů. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v prevádzke, však, v súvislosti so súčasnou mimoriadnou situáciou strán výskytu a šírenie koronavírusu upozorňujeme na nutnú zmenu resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky