pátek 17. srpna 2018

Deskový radiátor radik klasik typ 22

Deskový radiátor s bočním připojením. Skladem - pět a více ks. Využijte objednávání on-line z pohodlí domova.


V případě technických dotazů využijte naši telefonní linku technické podpory. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Steel panel radiator with side connection. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system.


It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems. There are two upper and two lower hangers welded at the back of the radiator. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Free Shipping Available.


Svou konstrukcí je určeno pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. RADIK KLASIK je deskové otopné těleso, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Ocelový deskový radiátor se dvěma teplosměnnými deskami a dvěma přídavnými přestupnými plochami (vlnovkami) s levým nebo pravým bočním připojením na rozvod otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.


Proč deskové radiátory Korado? Typ rekonstrukční - dvoudeskový radiátor se dvěma vnitřními konvektory s bočním připojením. Radiátory jsou určeny pro výměnu starých litinových radiátorů a radiátorů s roztečí připojení 5mm kus za kus.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding.


Dodací lhůta: Radiátory dodáváme bez montáže. Montáž musí provádět k tomu zaškolená osoba. Dodání obvykle do až dní, na př.


Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Každý den stovky novinek v nabídce. KORADO RADIK deskový radiátor typ KLASIK 600.


Radik Klasik R panelový radiátor pre rekonštrukcie Popis. Typ : Klasik , výška : 5mm, délka : 10mm, výkon : 5W Hmotnost: kg. Model RADIK KLASIK – Z je deskové otopné těleso v provedení KLASIK , které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na. Hodnocení produktu:.


Stránky výrobce s výkonem radiátorů. RADIK KLASIK - Z - pozinkované deskové otopné těleso - Hloubka 1mm Pozinkovaná otopná desková tělesa RADIK jsou určena do prostor se zvýšenými požadavky na ochranu proti korozi jako jsou např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky