čtvrtek 16. srpna 2018

Sklo krb

Sklo krb

Dodáme Vám žiaruvzdorné sklo hrúbky mm podľa Vami zadaných rozmerov. Pri meraní skla vezmite do úvahy minimálny odstup žiaruvzdorného skla od kovových líšt alebo od skrutiek a to aspoň mm na každú stranu. Nedostatočný odstup skla. Sklo pod krb predstavuje dokonalú alternatívu k plechovým krbovým podložkám. Obzvlášť v moderných domácnostiach, kde sa kladie vysoký dôraz na súlad estetiky a funkčnosti krbu.


Sklo krb

Sklo krbovej podložky vyrobíme v akomkoľvek rozmere. Hrany skla pred krb pre vás opracujeme podľa želania. Môžeme ich zaobliť a vyleštiť či. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Nabízíme sklo před krb a sklo pod kamna mnoha tvarů a velikostí.


Dodáváme také skla na míru podle vašeho přání. Objednávejte kvalitu za rozumné ceny! Dostupnosť: Skladom € s DPH. Sklo pred krb a kachle Krozmer 400x800mm C hrana. Kalená skla pod kamna, skla před krby, ocelové plechy pod kamna.


Pro přípa že si ze škály nabízených skel pod kamna nevyberete, Vám zhotovíme sklo pod kamna nebo sklo před krb na zakázku dle potřeb a požadavků. Přesvědčte se, že i Vaše individuelní kalené sklo je cenově dostupné. Nechte se inspirovat výkresy již vyrobených skel na zakázku. Sklo môže prasknúť vplyvom neodborného zasklenia, kedy sa sklo dotýka železné konštrukcie a alebo ste sklo namerali na tesno a nemá možnosť sa vplyvom teploty rozťahovať do strán. Fixačné skrutky musia byť dotiahnuté s citom, inak sklo môže prasknúť ešte skôr, než zakúrite.


V naší nabídce naleznete veškerý potřebný materiál pro stavbu krbu včetně komponentů pro rozvod teplého vzduchu do celého domu. Dále si můžete vybrat krbová kamna, krb na biolíh či zahradní krb. Nabízíme produkty všech renomovaných výrobců z České rebubliky i ze zahraničí. Nikdy nemôžete znečisteniu skla úplne zabrániť. Pokiaľ sa však o krb budete dobre starať, nebude treba čistiť jeho sklo tak často.


Sklo krb

Dôležitým preventívnym opatrením je aj používanie vhodného palivového dreva. Preto je potrebné, aby krb (krbová vložka), krbové kachle, piecky mali vždy čisté sklo. Najdôležitejšie je zabrániť alebo aspoň minimalizovať usadzovanie sadzí na skle pri kúrení.


To zaistíme : Správnou spaľovacou teplotou, suchým drevom ( vlhkosť – , viac v článku Aké drevo použiť do krbu ? ), dostatočným. Súhlasím s tým, aby spoločnosť KRB -TECH s. Ponúkame Vám krby a krbové vložky od známych výrobcov. Pravidlách ochrany osobných údajov GDPR.


Sklo krb

V ponuke máme kompletné príslušenstvo k stavbe a údržbe krbov. Veríme, že si z našej bohatej ponuky krbov vyberiete. Naše krby a krbové pece sú tu pre Vás. Ak teda máte záujem o krb , neváhajte nás kontaktovať. Pokud jsme se rozhodli, že chceme krb , tak je další otázkou jaký by měl mít výkon.


Je několik možností jsou: dekorativní krby (účinnost je nižší než ), klasický a kombinovaný krb (topná účinnost až ). Težká konstrukce obvykle ze šamotu akumuluje teplo a. Krbové dvierka na mieru sú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky