čtvrtek 23. srpna 2018

Roura s klapkou

Kouřové roury s klapkou. Délka 5mm, průměr 2mm. MM ČERNÁ roura , komínová roura , 1roura , kourovod roura , nerez roura , 2roura , odpadní roura , S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Roura s klapkou

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Roura kouřová silnostěnná s klapkou. Ruční nářadí a příslušenství za nízké ceny. Průměr 1mm, délka 5mm.


Nabízí je v barevném provedení černý lesk,černý mat. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce. Detailní popis produktu. Tloušťka materiálu - mm.


Povrchová úprava: Nástřik černou barvou. Produkt zatím nikdo nehodnotil. Nevíte si s našimi produkty rady ? Neváhejte se obrátit na naše zkušené a vstřícné pracovníky. Trubka kouřovodu s klapkou o průměru 1mm a délce m. Provozovatelem e-shopu je Komínové a krbové centrum Kokory. Obrázky komínů jsou pouze ilustrační.


Potřebujete připojit vaše kamna nebo krbovou vložku do komína? V tom případě by se vám mohla hodit tato praktická kouřová roura. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu o tloušťce mm, v délce 2mm a její průměr je 1mm.


Roura s klapkou

Jsou vyrobené z kvalitní oceli za dodržení nejpřísnějších podmínek. Odolávají teplotě spalin ve výši 450°C. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Ocelový kouřovod černý, tloušťka stěny mm. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství.


Díky černé barvě je odkouření vhodné do každého interiéru. Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Určena pro připojování kamen a krbových vložek do komína.


Roura s klapkou

Síť výdejních míst po celé ČR více info Košík je prázdný. Nerezové komínová roura s klapkou pro snížení tahu a úsporu paliva. C barva: černá Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Firma Honzek nabízí velký výběr sortimentu elektrického nářadí a zahradní techniky.


Vyberete si ze široké škály ručního nářadí pro kutily i profesionály. Trubky s klapkou od firmy STS Prachatice o síle 2mm Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky