úterý 28. srpna 2018

Bojlery dražice

Ohřívače vody, bojlery Dražice. Příslušenství - bojlery Dražice. Vyberte si pomocný ohřev. Tato doména je provozována společností Družstevní závody. Tato webová stránka je určena k poskytování obecných.


Bojlery dražice

Dvěma stům litrů odpovídá zátěžový profil XL, což znamená, že zařízení dokáže vyprodukovat dostatek horké vody pro několik dřezů a umyvadel, sprchu i vanu. Dražice OKCE 2má vysoký výkon a velký objem. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Záruční i pozáruční servis je zajištěn prostřednictvím široké sítě partnerských servisních firem.


Zákazníkům nabízíme několik možností. Všichni naši zaměstnanci jsou soustředěni v lokalitě nedaleko Benátek na Jizerou, výborně dostupné z dálnice D10. Nabízíme volnost při řešení úkolů a ceníme si.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery , čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Přijedeme, starý bojler ekologicky zlikvidujeme a přivezeme nový, který namontujeme dle pokynů výrobce a. Bojlery a ohřívače vody Vybíráte vhodný bojler do své domácnosti nebo firmy? Jsme si jisti, že si u nás vyberete.


Zásobník je opatřen vnějším. V této kategorii najdete náhradní díly pro bojlery a malé zásobníkové ohřívače. V nabídce máme termostaty, moduly, čidla, příruby, těsnění, anodové tyče a další náhradní díly. Stupeň krytí ve standardu IP 44.


Bojlery dražice

Funguje při hodnotě napětí 2V. Pri kombinovaných ohrievačov je v tlakovej nádobe privarený výmenník tepla, ktorý je určený len pre vykurovací okruh. Medzi najznámejšie a overené patrí najmä Tatramat či české Dražice. Značka predstavuje už viac ako 1rokov výroby strojárenského spotrebného tovaru. V současnosti nacházejí čím dál větší využití i solární bojlery , které jsou natápěny hlavně v létě vodou ze solárních kolektorů.


Nejčastějším materiálem, ze kterého jsou bojlery vyrobeny je ocelový smaltovaný plech. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odbern. Elektrické bojlery Kombinované bojlery Najpredávanejšie.


Výrobce ohřívačů vody a bojlerů DZ Dražice. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody ( bojlery ), akumulační nádrže. Aj v budúcnosti chceme pokračovať v rozvíjaní našej filozofie zameranej na spokojnosť zákazníkov.


Záručné a pozáručné opravy elektrických ohrievačov vody, čistenie od vodného kameňa, kontrola anódových tyčí a celkového stavu bojlera. Náhradné diely a montáž. Bojlery již dnes nemusí být jen nevzhledné krabice, které se snažíte schovat do kotelny. Velis s digitálním displayem a možností vertikální i horizontální instalace rozhodně nebude rušivým prvkem vaší koupelny.


Bojlery dražice

Novinkou na trhu jsou české bojlery MORA. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. DRAŽICE , ELÍZ, MORA a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky