úterý 21. srpna 2018

Krby na biolíh praha

V poslední době jsou bio krby velmi populární hlavně tam, kde není komín. Mezi další společné vlastnosti bio krbů patří snadná údržba. BIO FIREPLACES - without chimney, odor, smoke, noxious gas and maintenance-free. This kind of special bio fireplaces burns denatured alcohol or alcohol (Ethanol ). Z tohoto důvodu Vám nabízíme krby na biolíh.


Jediným výsledkem hoření je nádherný přirozeně žlutý plamen, který poskytuje teplo a světlo. Vyberte si u nás z mnoha variant podle vašeho vkusu. Máte problémy s komínem a odvodem spalin z krbu či bydlíte v bytě, kam není možné komín instalovat vůbec? I vy můžete nyní okusit nezaměnitelnou atmosféru, kterou u vás doma vykouzlí otevřený. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh.


Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu. K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Specializujeme se na biokrby ( krby na biolíh ). Naše krby spalují speciální bio-alkohol.


Krby na biolíh praha

Při hoření nevzniká žádný zápach. Prohlédněte si naše reference. Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku. Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí. Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem.


Bez dýmu, bez spalin a bez. Biolíh nebo také bioethanol je přírodní nefosilní obnovitelné palivo, které se vyrábí z brambor, cukrové třtiny, obilí a někdy i sena při využití kvašení cukrů a škrobů. Výkon jednotlivých biokrbů je dán typem a počtem hořáků, je uveden u každého produktu. Pro ty, co milují praskání dřeva a sálavé teplo, máme v naší nabídce také velký výběr krbových kamen a krbových vložek. Pokud najdete na jiném www stejný model za nižší cenu a pošlete nám odkaz na tuto www, dostanete od nás jako dárek vámi vybraný krb za konkurenční cenu, sníženou o rozdíl mezi naší a konkurenční cenou.


Krby na biolíh praha

Nespadají do toho aukční a poškozené krby. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi.


Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Veškeré objednávky je nutné uhradit předem (převodem na účet nebo kartou online). Nástěnný Biokrb HS FLAMINGO je ideální doplňek pro lidi, kteří nemají možnost mít ve svém bytě, či domě tradiční krb - objekty bez komínů. Palivo představuje biolíh , jehož spalováním nevznikají žádné zplodiny. Oheň tu je však opravdový.


Krby na biolíh praha

Nejedná se o žádný umělý oheň, ale o skutečný krb se skutečným plamenem, který vydává teplo bez zápachu, spalin a kouře. Biokrb může být v koupelně na zemi, v obývacím pokoji na stole, v ložnici na stěně nebo třeba na zahradě. Druhy a umístění krbu na biolíh.


Za zhruba deset patnáct minut můžete krb na biolíh přenést z obýváku třeba do ložnice a pozorovat plameny z postele. Nebo si ho postavit na terasu či do zimní zahrady. Zahradní bio krby nachází své uplatnění také v restauracích, barech a hotelích, ať už opět na terasách, nebo u vchodů, kde působí jako luxusní a estetický doplněk. Zahradí krby na biolíh mohou být ozdobou i vaší zahrady, terasy, pergoly nebo bazénu.


Krby na biolíh praha

Neváhejte a vyberte si zahradní bio krb. Co je biokrb Biokrb je bezkomínový krb spalující speciální kapalné palivo - biolíh (bio ethanol). Pro montáž biokrbu nepotřebujete projekt ani povolení. V nabídce biokrby od výrobců jako jsou Bio Fires, Brasa, Altra Fuoco a Bio Blaze.


Biokrby mohou být závěsné, volně stojící nebo stolní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky