pátek 24. srpna 2018

Hotel kozák restaurace

Hotel kozák restaurace

At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Located in the Žabovřesky district of Brno, 1. Free private parking and free WiFi are available. The reception is open for hours. A beauty shop and massages are also at.


Hotel kozák restaurace

Zobrazit dostupnost Nepřehlédněte Upozorňujeme, že hotelová restaurace bude od 1. Breakfast is served each morning. Denní menu restaurace U Kozáka v Brně. Tradiční kuchyně a pivo, které má říz! Rádi Vám také připravíme výbornou kávu, osvěžující koktejly atd. Těšíme se na Vaši návštěvu v našem nově.


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! HOTEL KOZÁK , Brno, Czech Republic. Příjemná hotelová restaurace se stylovým barem láká svou výbornou kuchyní! Stavte se na snídani, oběd nebo večeři a oddávejte se lahodným chutím kvalitně připravovaného jídla. V jídelním lístku můžete najít vše od českých jídel tak po evropské speciality.


Hotel kozák restaurace

Toto ubytování nedaleko centra města Brno je vhodné jak pro návštěvníky výstaviště a milovníky turistiky, tak pro pořádání rodinných oslav či firemních akcí. Brno-město Brno-Žabovřesky Jihomoravský Žabovřesky Post navigation. V hotelové restauraci a stylovém baru na Vás čeká příjemné posezení při večeři, ale také obědové menu složené z široké nabídky jídel.


Naše teplá i studená kuchyně podpořená nabídkou výborného vína a piva zpříjemní všední chvilky i rodinné oslavy nebo třeba večer s partnerem. Navštivte náš kompletně zrekonstruovaný hotel Prometheus. Nachází se v severní části města Brna a je snadno dostupný jak autem ze silnice Svitavy – Brno nebo dálnice D tak MHD přímou linkou z centra města (tramvaje č. a 12). Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. Penzion Kozak - Penzion Kozak apartment has street views, free WiFi and private parking, and is set in a castle.


Hotel kozák restaurace

Více zjistíte na portále České hospůdky. Uspořádat ho lze podle přání klienta, je zde možnost využít taneční parket i podium. Lze ho snadno propojit s Grill barem a vytvořit tak příjemný víceúčelový prostor. Nabízí komfortní ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Kromě ubytování s nádherným panoramatickým výhledem je součástí hotelu i restaurace , wellness a bowling bar.


Hotel nabízí ubytování. Paul (Katedrala sv Petra a Pavla). The hotel has restaurant, piano bar and seasonal garden with open fire. There are also lounges and ballroom with capacity of 2people. Free parking is available in closed car park in the courtyard.


V ceně ubytování je samozřejmě zahrnuta snídaně. V hotelu je možné využít služeb restaurace , baru a letní terasy. Due to officially declared quarantine, it is not possible to create new reservations for accommodation until 11. For bookings after this date please choose from a free of charge cancellation offers.


Pro hosty je připraveno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky