čtvrtek 30. srpna 2018

Šnekový lis na piliny

Před časem zde na diskuzi byl návod na výrobu šnekového lisu z Nepálu. A new version of the press, probably the last one. Podmienkou je vlhkosť dreva do a podiel väčších častí, napríklad hoblín do z celkového objemu lisovaného materiálu.


Uvědomte si, že je tam nutný tlak řádově 50. MPa a to takovouhle rachytickou konstrukcí nelze udělat.

Jedná se především o udržení optimálního dávkování pro různé varianty materiálu a hlavně při změnách vlastností materiálu, kdy zpracováváme hrubé hobliny a následně jemný prach či piliny. Snek natlaci reziny len do rury ale nevytvori tlak a nestlaci to a zvysok zmesi premiesava v nasy. Stroje - Briketovací lis bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodám použitý briketovací lis Prodeco Eve velmi dobrém stavu.

This video is unavailable. Také je třeba lis na konkrétní materiál seřídit (tlaky, časování a pod) ale je pravda, že slušný brikeťák dokáže zpracovat nejen dřevní odpa ale i papír, seno, slámu, řepkovou slámu a pod. K peletování - peleťák je v podstatě velmi jednoduché zařízení. Matrice s dírami a pár kladek, které protláčí piliny.


Máte vlastní materiál ke zpracování? Možno stroj částečně financovat vyrobenými briketami, na které máme odbyt. Robusní hydraulický válec s. Prodám výkonný šmekový briketovac í, velmi osvědčený i na zpracování produktu ze zemědělství - sláma, seno, plevy. Prodám peletizacni lis s podavačem a možností regulace (frekvenční měnič).


Jedná se o lis určený hlavně na piliny , točí se rolny a matrice je napevno. Motor je zprevodovan jednak kevlarovym řemenem (jen cena řemenu s řemenicemi je tisíc) aby se nemohlo stát, že se stroj zastaví. Většina odšťavňovačů se dá jednoduše rozebrat, a jednotlivé díly tak můžete vložit do myčky. Doporučujeme však možnost mytí v myčce zkontrolovat u konkrétního modelu, který vás zajímá, protože ne všechny odšťavňovače tuto možnost nabízejí. Sušením odpadového materiálu pilin vyorbíte hodnotnou surovinu pro výrobu paliva.


Horký vzduch je vháněn dovnitř sušičky a prouděním vzduchu dochází k vysušení materiálu. Piliny se nasávají na začátku sušící zóny šnekem z podavače a díky horkému vzdušnému víru se sušený materiál zbaví vlkhosti.

Nabídku lisů na hlínu pro Vás rozšiřujeme. Lis na ovoce rámový ruční šnekový l. Briketovací lis ROJEK LIS je nejmenší a nejlevnější briketovač na našem trhu. Lis je vybaven košem a lisovací deskou z buk. Svou koncepcí je určen pro domácí výrobu spalitelných briket z pilin, hoblin, dřevního prachu a jiného drobného odpadu ze dřeva do velikosti 10mm.


Zpracuje: PILINY , HOBLINY, SLÁMU, KUKUŘICI, RÁKOS atd. Jednoduchá technologie zpracování zaručuje dlouhou životnost. Slámu a jiné další materiály nejdříve nadrtíte na velikost – mm ve stroji a poté vhodíte do lisu na pelety který je velmi snadno zpracuje a vyrobí z nich pelety o velikosti až mm. PROFI je určena k peletování jak pro domácnosti, tak v drobných firmách, tak i pro sériovou výrobu.


Tyto lisy jsou určeny pro výrobu pelet na topení, krmných směsí, hnojiva a také pro zmenšení materiálu. Lis Gren Profi je osazen nejkvalitnějšími díly, aby vydržel velké zatížení. Tento lis svou unikátní koncepcí umožňuje výrobu briket z pilin ,. Zaujímavo riešený domáci lis na brikety , ktorý vám patričnú hmotu ručným zásahom zlisuje do formy na sekundárne využitie.


Dobrý den, rád bych si zhotovil lis na brikety z dřevěného odpadu ( piliny , hoblovačky), případně brikety ze slámy apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky