čtvrtek 23. srpna 2018

Žaluzie na dálkové ovládání

Žaluzie na dálkové ovládání

Pohodlné ovládání žaluzií - solární žaluzie na dálkové ovládání. Naše venkovní žaluzie můžete pohodlně ovládat odkudkoli. Jediným stisknutím dálkového ovladače zastavíte sluneční paprsky ještě dříve, než proniknou do interiéru. Můžete určit libovolný počet systémů na kanál.


Somfy TaHoma Premium ovládá celou Vaší chytrou domácnost. Je to elegantní zařízení, které jednoduše připojíte k Vašemu domácímu modemu a pak už můžete pomocí aplikace pro chytrý mobilní telefon iOS či Android nebo pomocí webového prohlížeče ovládat všechna zařízení Vaší chytré domácnosti. Vnitřní hliníkové žaluzie patří stále mezi nejrozšířenější interiérové stínění. Mono SC představuje účinný způsob stínění a pohodlnou regulaci světla za příznivou cenu.


Mono SC na ruční nebo elektrické ovládání se hodí pro klasická okna vašich domovů nebo kanceláří. Isotra Energy jsou novinkou v naší nabídce – nabízíme motoricky a bezdrátově ovládané žaluzie na dálkové ovládání bez potřeby přívodu kabelu! Isotra Energy využívají šetrný způsob napájení, kdy sluneční energii převádí pomocí solárních článků na elektrickou energii.


Chcete si pořídit ovládání SOMFY pro Vaše předokenní rolety, markýzy, venkovní žaluzie , garážová vrata nebo pro vjezdovou bránu? Přejete si doplnit stávající stínicí techniku o dálkové ovládání ? Rádi byste kromě Vaší markýzy ovládali dálkovým ovladačem také osvětlení na Vaší terase? Nejkomfortnější dálkové ovládání na trhu – přesné nastavení sklonu lamel žaluzie pomocí ovládacího kolečka.


Tlačítko “my” – komfortní mezipoloha – žaluzie sjede do spodní koncové polohy a naklopí lamely do předem navoleného úhlu. Dálkové ovládání spotřebičů. Bezdrátová zařízení pro spínání různých spotřebičů (osvětlení, topení, žaluzie , vrata) pomocí dálkového ovladače (klíčenka, tlačítko). Nějvětší výhodou těchto žaluzii je především komfort v ovládání. Motorizované závěsy minimalizují škody, které mohou nastat při ručním ovládání , a umožňují vám přesně propouštět přirozené světlo do interiéru pouhým stisknutím tlačítka.


Jako jediný výrobce nabízíme motoricky a bezdrátově ovládané žaluzie na dálkové ovládání bez potřeby přívodu kabelu! Lamely žaluzie je možné naklápět bez problémů v jakémkoliv sklonu střechy, mohou být nastavovány i při otevřeném okně. Tento jezdec se může umístit v jakékoliv výšce na postranní liště žaluzie. Drátové pohony – každý pohon je zpravidla ovládán svým tlačítkem na zdi. Odpadá tak namáhavé mechanické ovládání , ale tento systém neumožňuje dálkové ovládání přenosným ovladačem ani vzdálenou správu.


Systém RTS – umožnuje pohodlné odvládání nástěnnými i dálkovými ovladači. Přijímač dálkového ovládání s bezpotenciálovým výstupem. Dry contact receiver RTS můžete použít například pro dálkové ovládání centrální sběrnice IB. Pod krytem přijímače jsou tlačítka pro naučení vysílačů do paměti. Typ aut na dálkové ovládání.


Žaluzie na dálkové ovládání

Interaktivní, obojživelné a dětské – vhodné pro všechny, kdo preferují požitek ze hry a maximum zábavy. Naleznete zde RC modely s různými technickými vychytávkami, oblíbená auta z filmu Cars nebo RC modely pro nejmenší závodníky. Vertikální žaluzie na dálkové ovládání.


Ovládacími prvky při elektrickém pohonu žaluzií jsou pak stěnové vypínače nebo dálkové ovladače. Krásné zboží a krásný interier. Rolety s elektromotorem SOMFY a na dálkové ovládání. Elektrické žaluzie je možné doplnit o venkovní čidla. Pětikanálový ovladač s definovanými roletami na každém kanálu.


Žaluzie na dálkové ovládání

A pátý kanál ovládá všechny rolety společně. Nastavené mezipolohy u každé rolety lze použít pro opakované přesné najetí do stejného místa. Hlavní výhoda: inteligence.


Venkovní žaluzie , vnitřní žaluzie , rolety, markýzy i vrata. To vše plně ovládnete pomocí inteligentního systému FIBARO, který zajistí nejen komfortní ovládání ať už jste doma v obývacím pokoji, nebo na druhém konci světa, ale také úspory energií, díky inteligenci a automatickému ovládání. Pokud chcete jít s dobou, jsou pro vás to pravé. Jedná se o motoricky a bezdrátově ovládané žaluzie na dálkové ovládání bez potřeby přívodu kabelu!


Žaluzie na dálkové ovládání

Také vás nebaví neustálé vstávání a opětovné sedání, kdykoli je potřeba rozsvítit? Tomu učiní zadost svítidla na dálkové ovládání. Svítidla jsou vybavena dálkovým ovladačem, díky kterému osvětlení rozsvítíte i zhasnete či změníte barvu světla.


Tato série je vhodná pro začínající i pokročilé závodníky a je určena výhradně pro používání v interiérech. Nabízíme však i větší typy modelů RC aut na dálkové ovládání : on-road (silniční, truggy) nebo off-road (buggy, monster trucky), jak se spalovacím motorem, tak s elektromotorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky