pátek 24. srpna 2018

Folie za radiátory thermostop

Odrazová folie za radiátory se používá se proti úniku tepla z interiérů, převážně za topná tělesa, radiátory , přímotopy, zářiče a podobně. Izolačná tapeta s hliníkovou reflexní fólií k vyhřívaným tělesům je vhodná za tělesa ústředního topení, omezuje tepelné ztráty, odráží teplo zpět do interiéru, zvyšuje zvukovou izolaci, snižuje náklady za energii, přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Izolační hliníková folie Climapor, Thermostop a Mirelon za radiátory v rolích. Cena: Od 5- Kč Profesionál - dodavatel. V každém domě existuje mnoho míst, která umožňují energetické ztráty a zvyšují náklady na vytápění.


Folie za radiátory thermostop

Kromě střechy, dveří a oken je to například také zeď za radiátorem. Pro snížení zbytečných nákladů je vhodné na zeď za radiátory vložit izolaci v podobě odrazové hliníkové fólie. Teplo tak zůstane uvnitř. Mnoho ľudí hľadá spôsoby, ako ušetriť v zimných mesiacoch najmä na kúrení.


V tomto prípade je ideálne využitie produktov, ako napríklad fólia za radiátor, ktorá pomáha odrážať generované teplo naspäť do miestnosti. Vyskúšajte naše fólie za radiátor a znížte svoje náklady na vykurovanie. Izolačná fólia pre radiátory je dodávaná s metrovou samolepiacou magnetickou páskou pre jednoduchú inštaláciu za radiátor. Hlavnou charakteristikou radiátora je, že vyžaruje teplo do miestnosti a do steny. To spôsobuje veľké plytvanie energiou.


Osadením fólie na zadnú stranu. Při hledání toho, kdo nám sebral nezanedbatelný díl výplaty, jsme jako jednoho z vážných pachatelů odhalili zbytečné výdaje za energii. Víme, že spousta tepla, které jsme krvavě zaplatili, nám jen tak zbůhdarma uteče stěnou za radiátory. NMC Nomareflex skládaná izolační folie za radiátor.


Izolační odrazová folie za radiátory snižuje náklady na vytápění prostoru. Vrstva polystyrenu tloušťky 3mm s hliníkovou folií. Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli má význam instalovat za radiátor odrážecí hliníkovou termo fólii,když se nejedná o starší typ radiátoru(žebrovaný) ,ale klasicky panelový? Pomůže tato folie nějak zlepšit proudění tepla ze zadní části radiátoru? Tesa fólie za radiátor omezuje tepelnou ztrátu do zdiva tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti.


Odrazová fólie za radiátor omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Reflexní alu fólie umístěná za topení odrazí až vysálaného tepla zpět do místnosti. Hliníková fólie izoluje stěnu za topným tělesem a tím zabrání odvodu tepla stěnou. Využijete jí i pod plovoucí podlahy, koberce i lina, jako izolaci střech nebo za okno Vašeho vozu jako ochrana proti slunci.


Thermoflex- folie za radiator délky m, výšky m mm, tloušťky mm Pro úsporu vyzařovaného tepla z radiátoru, kdy dochází k tepelným ztrátám. Fólii za radiátor můžete na zeď za radiátor nalepit pomocí oboustranně lepicí pásky či ji nechat volně zavěšenou, pokud máte vlhké stěny. Jedná se o celkem zajímavý doplněk, který má zamezit tomu, aby část tepla z radiátoru nemířila špatným směrem. Tedy v podstatě přímo do zdi, vlivem čehož není teplo využito tak jak by mělo.


Folie za radiátory thermostop

Dobrý den, jak a čím upevnit na zeď za radiátory stříbrnou fólii, která odráží teplo dovnitř místnosti? Nechci to přilepit napevno, aby v případě potřeby sundání folie s tím nestrhla kus malby či omítky. Na fólii vytvoríme prípadne zárezy a nalepíme na stenu podľa návodu výrobcu lepidiel.


Lepidlo nanášame na penovú časť, reflexná vrstva je orientovaná do miestnosti. Odporúčame lepidlo Toprén Extrém, ktoré je vhodné. Po zavesení za radiátor fóliu nie je vidno a tak nie je narušený dizajn vášho domova. Návod ako nainštalovať energeticky úsporné radiátorové fólia Radflek je na stiahnutie TU.


Radiátor topení produkuje teplo sáláním do všech směrů v místnosti. Více jak tepla je ovšem vyzářeno na studenou stěnu za radiátorem kde dochází ke ztrátám. Rozmer fólie je 100×cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky