středa 15. srpna 2018

Hotel belaria resort recenze

Hotel Belaria Resort je vzdálený km od letiště Leoše Janáčka Ostrava. Uživatel(ka) byl(a) s nabídkou velmi spokojen(a). Sídlí pod proslulým zámkem a jeho součástí je i nové wellness centrum a několik sportovišť. The Belaria Hotel is located in Hradec nad Moravici, just km from the center of Bohemian Silesia, Opava. It is famous for its history, culture, and social life.


It is only a heartbeat to the state castle of Hradec nad Moravicí. Perfektní hotely – na celém světě. Naše hodnocení je spolehlivé. Ponořte se do absolutního klidu a pohody a odpočiňte si v hotelu obklopeném přírodou, zámeckými loukami a lesy. Dnešní slevy na ubytování a pobyty.


Prohlédněte si recenze hotelu Belaria (Hradec nad Moravicí), a volné termíny Last Minute zájezdů do hotelu Belaria (Hradec nad Moravicí), včetně všech slev. V ceně je neomezené využití hotelového wellness, polopenze, masáž a sportovní aktivity. Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou?


Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si. Oáza klidu pro DVA v hotelu Belaria Resort v Hradci nad. Skvělý prodloužený víkend v tomto hotelu. Personál usměvavý,ochotný. Pokoje čisté a pěkné,koupelna supr.


Bazény čisté a okolí úžasné. Dětí i já jsme byli nadšení,doporučujeme přátelům a známým. Děkujeme za úžasný pobyt.


Načerpejte energii během prodlouženého víkendového pobytu. Recenze hotelů a hodnocení hotelů z celého světa serveru největšího online prodejce zájezdů v České Republice - INVIA. Přesvědčte se, že si vybíráte ten pravý hotel.


Dominantou této lokality je oblíbený zámek Hradec nad Moravicí. V okolí hotelu se nachází četné možnosti k turistice, cykloturistice a také kulturnímu vyžití. Telefonická objednávková služba. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Wellness pobyt v hotelu Belaria.


Veškeré ubytovací kapacity byly rekonstruovány stejně jako wellness. Hosté mohou využít finskou a infra. Poskytuje ideální zázemí pro rodiny s dětmi, svatby, ale i firemní akce. Ubytování je možné v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, v rodinných pokojích nebo apartmánech. Provozovna zatím bez hodnocení.


Tato provozovna zatím nemá žádné hodnocení. Spolupracujeme jen s prověřenými partnery a tím vám garantujeme kvalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky