čtvrtek 9. srpna 2018

Fenix podlahové topení

Fenix podlahové topení

Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou. Pro tyto aplikace jsou z hlediska ceny, užitných vlastností i funkčnosti systému ideální odporové topné kabely. Jedná se o speciální podlahové izolace z extrudovaného polystyrénu, určené jako doplněk pod topné rohože a topné kabely Ecofloor. S doplňkovou izolací F-BOARD ale může být. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem.


Programovatelný dotykový termostat vhodný pro elektrické podlahové a stropní sálavé vytápění. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového displeje - snadné a přehledné nastavení požadovaných funkcí při optimalizaci komfortu vytápění a minimalizaci provozních nákladů. Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách. Kvalita, tradice, přesná regulace a velmi příznivé ceny - to vše nabízí konvektory od společnosti FENIX.


Zřejmě nejznámějším a stále nejrozšířenějším systémem elektrického infra vytápění je podlahové topení pod dlažbu. Základním topným médiem je buď samotný topný odporový. Získejte svoje nové topení výhodněji s řadou akčních nabídek na téměř všechny zdroje a podlahové topení. Uvedené akce platí od 1. Umíme to a naši zákazníci nás zdraví. Radíme, dodáváme, montujeme a opravujeme.


David Bláha, ELEKTRICKÉ TOPENÍ třída Kpt. Při rozhodování mezi vodním podlahovým topení s elektrokotlem a, nebo elektrickým podlahovým topení od FENIXU, může hrát také roly rychlost náběhu topení , v praxi to znamená to, že vodní podlahové topení má náběh cca 4-5hodin od spuštění a po vypnutí dále hřeje další 3-4hodiny, oproti tomu elektrické podlahové. Pro místnosti, ve kterých jsou tepelné zisky nebo základní tepelnou ztrátu kryje jiný topný systém, může být podlahové vytápění, ať už podlahové topení Fenix nebo jiné, navrženy jako doplňkový zdroj k zajištění příjemné teploty podlahy (kuchyně, chodby, haly, koupelny).


Topné rohože FENIX - podlahové topení Omlouváme se Vám, ale dle nařízení vlády ČR nejsou možné v současné době využít výdejní místa a možnost platby dobírkou. Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Zjednodušeně lze uvažovat, že pro každou místnost je potřeba jeden kanál.


Pokud jsou v jedné místnosti dva topné prvky (např. podlahové výtápění a nástěnné topidlo) a každý má být regulován samostatně, jsou potřeba pro tuto místnost kanály dva. Ponúkame kompletný sortiment elektrického vykurovania – vykurovacie rohože, vykurovacie vodiče, vykurovacie fólie, sálavé panely, priamovykurovacie konvektory, reguláciu bytovú aj priemyselnú. Na této stránce Vám rádi zodpovíme dotazy, které se týkají elektrického podlahového vytápění instalace FENIX TFT. Navštivte náš obchod elektrické podlahové topení.


Větší plošný výkon topných rohoží přitom nemá vliv na. Použití: Pod plovoucí podlahy do vlhkých prostor (koupelny), kam nelze použít folie ECOFILM. Hliníkové topné rohože pod plovoucí podlahy do vlhkých prostor (koupelny). Teplá dlažba v koupelně je téměř standardem, plošné vytápění celého domu bez rušivých otopných těles již není výjimkou.


Podlahové topení sice není objevem 21. Použití: Velmi tenké elektrické podlahové topení nebo doplňkové vyhřívání podlahy se suchou montáží pod laminátové plovoucí podlahy. Realizace elektrického podlahového vytápění Fenix v nízkoenergetickém domě, topné kabely se připevňují na. Aktuální ceník a katalog kompletního sortimentu.


Topná rohož s ochranným opletením pro podlahové vytápění. Spodní strana rohože je opatřena oboustranně lepící páskou, umožňující fixovat rohož k podkladu do okamžiku, než je zastěrkována flexibilním tmelem. Rohož je vyrobena z dvoužilového kabelu prům.


Fenix podlahové topení

Elektrické topné kabely a rohože Fenix vyhovují nejen. KVALITNÍ FIRMA pro oblast stavebnictví. Osobně se mi toto topení zdá jako super varianta, ale po výpočtech tepelného štítu, kdy tato varianta zhoršovala výsledky, dokonce hůře než kamna na tuhá paliva (opravdu už není co dodat, elektřina je nastavena jako méně ekologičtější varianta topení ) jsme upustili od pokusů s tímto topením. U velkoplošného vytápění tvoří otopnou plochu obvykle některá ze stěn ohraničujících vytápěný prostor - strop, stěna či podlaha.


Vážení zákazníci, zboží expedujeme bez omezení. Při úhradě zásilek na dobírku kurýrovi není možné platit v hotovosti, ale pouze platební kartou (plošné opatření přepravců).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky