čtvrtek 16. srpna 2018

Regulace hoření plum

Tím zajistí vyrovnaný tepelný výkon krbu, sníží potřebu přikládání a také sníží produkci spalin a škodlivin. Pokud chceme docílit vyrovnaného tepelného výkonu krbu nebo kamen, snížit potřebu přikládání, snížit produkci spalin a škodlivin, musíme v krbu nebo kamnech zajistit optimální hoření a spalování dřeva. Přesně k tomuto účelu slouží automatická regulace hoření.


Regulace hoření plum

Kominictví David Berka Komínové konstrukce, s. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění komínů. V současné době není na našem trhu mnoho možností, jak optimálně regulovat proces hoření , aby byly výsledky co nejpříznivější a aby byly přijatelné pořizovací náklady na kompletní regulaci hoření. S nástupem značky PLUM se však tato situace mění.


Další výhodou této regulace je možnost vybrat si v menu konkrétní typ krbu. Tato funkce vám umožní regulovat činnost konkrétního typu krbu, dle jeho parametrů. Podstatou činnosti je automatická regulace přívodu vzduchu ovládáním vzduchové klapky a řízení čerpadel UT a TUV. Tým zaistí vyrovnaný tepelný výkon krbu, zníži potrebu prikladania a tiež zníži produkciu spalín a škodlivín. Automatické regulace hoření.


Regulace hoření plum

Optimalizace procesu hoření. Vzhledem k optimální činnosti regulátoru s krbem nebo kamny může mít uživatel úsporu až paliva. Zařízení může standardně regulovat přímý okruh, směšovací okruhy a akumulaci. Regulace vytápění ecoMAX 850i. Podstatou regulace airKOM 3je automatická regulace přívodu vzduchu k ohništi krbu.


Tím dochází k nastavení optimálního spalovacího procesu. Díky možnosti řídit proudění vzduchu do ohniště se šetří palivo a snižuje se množství škodlivin vznikajících při hoření. Nepoužitá, s příslušenstvím a klapkou. Rychlé a snadné nastavení provozu regulátoru hoření zvyšuje komfort uživatele. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Regulace hoření plum

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výhodou je jeho intuitivní a snadná obsluha. Průběh spalovacího procesu bez obalu.


Takhle hoří Flamingo DELUXE ! U průmyslových roštových kotlů je tak regulován tepelný výkon, v případě krbů a kamen spalujících kusové dřevo je situace odlišná díky nepravidelné, cyklické dodávce paliva do ohniště. Zpracujeme pro Vás systém měření a regulace (MaR), vhodný pro rodinné domy, byty, sídla společností, školy, penziony, hotely apod. Místnosti vybavené naším systémem mají stále ideální teplotu, protože použitím zónové regulace je teplota topením a chlazením regulována v jednotlivých místnostech samostatně, s tím je spojená úspora energií. Elektronická automatická regulace k řízení spalovacího procesu.


Regulace hoření plum

Klapky na dálkové ovládání. VÁNOCE - dovolená od 23. Přijaté objednávky budou expedovány až od 6. Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků.


Shabbot compliant search engine.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky