čtvrtek 9. srpna 2018

Inteligentní elektroinstalace

Inteligentní elektroinstalace

Bezdrátové ovladače systému iNELS RF Control nyní ve skle! Inteligentní elektroinstalace promění Váš dům v živý organismus. Ovládejte a kontrolujte dům z jakéhokoli místa na světě. Všechna tato zařízení byste museli ovládat bez systému inteligentní elektroinstalace každé samostatně.


Tímto řešením máte vše na jednom místě a při správném nastavení získáte plný komfort, bezpečí a snížíte vaše náklady na bydlení. Nabízíme plný servis v oblasti elektroinstalace od návrhu, přes projekt, kabeláž, instalaci zařízení, programování a následný servis. Vedle tradiční elektroinstalace realizujeme především univerzální inteligentní ovládání systémem Loxone. To doplňujeme dle přání o certifikovaný zabezpečovací systém, kamerový. Propojuje všechna zařízení spolu se senzory (smysly) do centrální jednotky (mozku): Miniserveru.


Systém je otevřený a lze jej pomocí modulů (tzv. Extensions) kdykoli obohatit o nové technologie. Loxone podporuje pokročilou integraci všech.


Inteligentní elektroinstalace

Světla, díky automatizovanému spínání, nemusí již nikdy svítit zbytečně, přístroje a zásuvky, které zrovna nepoužíváte, mohou být odpojeny a do systému se může efektivně zapojit alternativní energie. Cena inteligentní elektroinstalace. Nebo jako mozek centrálního nervového systému. Toho, který propojí všechny jednotky tak, aby vznikla ta nejkrásnější symfonie.


Toužíte zvýšit komfort svého bydlení využitím moderních technologií? Vsaďte na inteligentní elektroinstalace. Pomocí dotykového displeje můžete snadno ovládat osvětlení, teplotu, rolety či bazénové.


Subscribe Subscribed Unsubscribe 1. Bydlení v chytrém domě přináší úsporu, komfort, bezpečí a flexibilitu. Pomocí inteligentní elektroinstalace můžete ovládat úplně vše a to manuálně nebo automaticky, od osvětlení a stínění, přes vytápění až po fotovoltaickou elektrárnu. Chcete využívat energii v domě efektivně?


Naše inteligentní elektroinstalace Vám pomůže s plnou kontrolou vytápění! Nalezněte více informací o tom, jak správně regulovat vytápění. V inteligentní domácnosti se již například nemusíte bát, pokud zapomenete vypnout některý z domácích spotřebičů, a jste už na cestě do práce. INTELIGENTNÍ ELEKTROINSTALACE.


Libor Ruchař, ze společnosti SUP-TECHNIK nám ukázal systém intelioBOX. IntelioBOX je typizovaný domovní a bytový rozvaděč, který je sériově vyráběný a ovláda. Hlavním důvodem pro pořízení inteligentní elektroinstalace TapHome je usnadnění ovládání a následného zpříjemnění bydlení.


Mezi zmíněnými vlastnostmi inteligentní elektroinstalace má velkou přidanou hodnotu dálkové ovládání. Toho si je vědom i výrobce komponentů inteligentní instalace. Firma David Čech se zbývá se veškerými elektroinstalacemi v domech či bytech. Zapojení tepelných čerpadel, elektro kotlů, el. Na tomto našem webu se soustředujeme především na inteligentní pojetí silové elektroinstalace do novostavby rodinných domů a bytů, také však komerčních objektů.


Koncepce tohoto řařízení je především v její komplexnosti a propojitelnosti s ostatními zařízeními a systémy, které jsou v dnešní době již naprostou. Některé z nich byly vyjmenovány výše. Takové funkce typicky využívají dat z Internetu, nebo jsou založeny na dálkovém ovládání, opět po Internetu, jiné vyplynou z propojení systémů, které předtím existovaly. Prvky inteligentní elektroinstalace slouží k ovládání a automatizaci procesů spojených s chodem domů, komerčních či průmyslových objektů.


Chytré propojení se zařízením vám umožní centrálně ovládat větší množství spotřebičů a přístrojů např. Naše služby Systémy inteligentní elektroinstalace Nabízíme návrh a montáž systémů inteligentní elektroinstalace , někdy též nazývané inteligentní dům. Tento systém dokáže řídit provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení. Právě se nacházíte na stránkách firmy zabývající se inteligentní elektroinstalací, někdy také známé jako chytrý dům v doplnění s moderním designem.


Inteligentní elektroinstalace

Stále větší počet zákazníků tento systém poptává a věříme, že v budoucnu se stane standardem v každé domácnosti. Elektroniku značky HDL Buspro určenou pro tzv. Na evropských trzích si zařízení Buspro pro své zajímavé vlastnosti dobylo svou pozici a je dováženo už řadu let, zejména do Belgie. Značná část projektantů si již plně uvědomila, že vytváření kvalitních systémových instalací vyžaduje úzkou spolupráci při tvorbě projektů pro silovou instalaci, pro měření a regulaci i pro sdělovací rozvody. Vyvíjíme, projektujeme a instalujeme inteligentní elektroinstalace.


Vyrábíme a prodáváme skleněné dotykové vypínače na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky