čtvrtek 30. srpna 2018

Briketovací lis na slámu

Briketovací lis na biomasu - sláma, seno, šťovík, miscanthus. Prodám použitý briketovací lis Prodeco Eve velmi dobrém stavu. Unsubscribe from Vladimír Body? This feature is not available right now.


Please try again later.

Lis se k podlaze nemusí kotvit. Vyrábíme levé a pravé provedení lisů pro vhodnější umístění z hlediska výpadu briket. Za toto provedení není žádný.


Predám briketovací lis Comafer. Lis v pohode zlisuje aj celé steblá sena o dlžke max. S pomocí bezúročné půjčky na podporu projektů rozvoje OZE jsme vyvinuli další typy lisů.


Efektivní zpracování suchých pilin a hoblin, drceného papíru. Mohou být spalovány ve všech typech kamen, kotlů a.

Někdo ho nabízel,prohlídni minulé diskuze. Ale chtěl jsem poukázat na daleko efektivnější zpracování těchto produktů. Nedávno byl v ČR dokončen projekt a provozní zkoušky zařízení na výrobu etanolu ze slámy.


Mlýny a drtiče navrhneme přesně na míru vašim potřebám. Balicí a paletovací stroje vám nabídneme dle požadované kapacity. Vyťažte z odpadu maximum. MBT vyrábí zařízení na zpracování odpadu.


Se zkušenostmi více než let, firma M. Zároveň dokáže vytvářet zařízení pro recyklování a další zpracování odpadních materiálů, pro obchod s odpady a pro recyklované produkty. Zpracuje: PILINY, HOBLINY, SLÁMU , KUKUŘICI, RÁKOS atd. Jednoduchá technologie zpracování zaručuje dlouhou životnost. Slámu a jiné další materiály nejdříve nadrtíte na velikost – mm ve stroji a poté vhodíte do lisu na pelety který je velmi snadno zpracuje a vyrobí z nich pelety o velikosti až mm.


V 8h prevádzke to potrvá cca dní. Musíte mať piliny zadarmo. Lis je určený na lisovanie pilín, hoblín a iných drobných častí, ktoré vznikli pri opracovaní dreva a drevených výrobkov.


Podmienkou je vlhkosť dreva do a podiel väčších častí, napríklad hoblín do z celkového objemu lisovaného materiálu. V čechách máte výrobcov habadej.

V stavbe lisu neporadím ale mám typ na lisy okolo 2tis. Machineseeker Group GmbH nie je zodpovedná za publikujeme kupujúceho resp. Neexistuje žiadne právo na udelenie Machine.


Zásadním problémem, je - že na to aby se tam splnily podmínky pro briketování je nutné dosáhnout tlaků cca 500atm a víc - jsou to takové fyzikální podmínky, kdy se mění fyzikální vlatnosti dřeva - dřevo začíná téct uvolňuje se lignin a dochází ke zborcení struktury dřeva a pronikání. Nový stroj na lisovanie brikiet Deon stláča a formuje slamu a iný materiál do tvaru špirálovej brikety. Prodám briketovací lis PROFIlis cca rok starý plně funkční-předvedu a zaškolím.


Drcení zajistí souse lis bych si půjčil a časem možná i koupil. Dobry tie brikety zo sena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky