středa 8. srpna 2018

Termostaticka hlavice

Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Součástí balení je kromě termostatické hlavice také adaptér, držák na displej, veškerý materiál potřebný k montáži a baterie. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až.

Jako zajímavou alternativou jsou dnes poměrně často skloňované digitální termostatické hlavice , které dovedou Váš komfort vytápění k. Vybírejte si Hlavice pro radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Chytré termostatické hlavice skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Netatmo , FIBARO, Tado a dalších.


Vyberajte si Hlavice pre radiátory podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Co je to termostatická hlavice a jak funguje? Poznáte ho snadno - po sejmutí hlavice je vidět váleček, jenž se podle teploty okolí buď vysouvá, nebo zasouvá do těla ventilu.

Hlavice dokáže sama regulovat přítok topné vody do radiátoru a tím zabránit zbytečnému a drahému přetápění místnosti. Jak termostatická hlavice vlastně funguje? Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V nabídce pro vás máme klasické termostatické hlavice i designové kousky, které doplní váš radiátor o vzhledově neobyčejný prvek. Vymeňte staré a nie celkom presné termostatické hlavice na radiátoroch vo vašom byte či kancelárii za novšie a modernejšie zariadenia, ktoré vám pomôžu aj čo-to ušetriť. Ovládate ich manuálne prostredníctvom tlačidiel alebo na diaľku svojím smartfónom.


Danfoss, Elektrobock, FIBARO a ďalších. Cieleným vykurovaním, teda len vtedy keď je potreba, môžete dosiahnuť zníženie. Programovateľné termostatické hlavice. Vybírat můžete z mnoha modelů – od těch základnějších, které pořídíte za méně než 2Kč, až po ty programovatelné, které vám umožňují nastavit přesnou požadovanou teplotu.


Hlavice zajistí, aby se netopilo v časech, kdy to nepotřebujete (jste v práci, na dovolené, spíte apod). Aktivním prvkem hlavice je tichý servopohohon, který přímo hýbe ventilem a tím reguluje příkon tepla v topném tělese. Radiátorové šroubení tvaru H typ RLV-KS je vhodné pro každý radiátor se spodním připojením se vzdáleností přívodu a vývodu mm. Využitím kvalitných produktov, ako sú termostatické hlavice na radiátory, môžete dosiahnuť výrazne zníženie nákladov na vykurovanie. Ak teda hľadáte spôsob, ako ušetriť na teple, využitie nastaviteľných termostatických hlavíc je tou správnou voľbou.


Provádí se bez použití nářadí jen prostřednictvím převlečné matice. Není tedy divu, že tento způsob regulace nahradil původní, dnes již zastaralé, otočné ruční kohouty.

RADIÁTOROVÉ ARMATURY A HLAVICE Pokud hovoříme o termostatických hlavicicích jsou zde vždy kladeny nej - vyšší požadavky na funkčnost, komfort a estetiku. Herz je pro vás vždy tou správnou volbou. Naše hlavice splňují normu EN2a jsou vyráběny s ma - ximálním důrazem na komfort a funkčnost – každá hlavice je. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Termostaticka hlavice vaillant najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky