čtvrtek 30. srpna 2018

Akustická větrací štěrbina

Akustická okenní štěrbina pro přívod vzduchu s reakcí na vlhkost. S akustickým příslušenstvím efektivně zabraňuje pronikání venkovního hluku. Přívodní okenní akustická štěrbina EHAautomatiky přivádí čerstvý vzduch do. Přívodní stěnová štěrbina EHT 8má akustický útluDn,e,w (C) = dB.


Hydroregulovatelná akustická větrací štěrbina Aereco EXR. Standardní okenní štěrbina (typ EMM2). Přívodní akustická štěrbina EHA² spolu s akustickou příčkou a. Zabudovává se při osazování okna do stavebního otvoru - nad rám. Stěnové větrací štěrbiny si můžete vybrat ve dvou variantách. Nejvyšší průtok vzduchu bez průvanu pro velké místnosti.


Okenní větrací štěrbina s. EMF případně akustická. Tento typ akustické ventilace poskytuje akustický útlum Dnv v rozsahu – dB. Větrací štěrbiny jsou vhodné do všech obytných místností. Průtok (min – max) při 10MPa. EFR – okenní štěrbina pro přívod vzduchu – manuálně ovládaná.


Ovládání okenní větrací štěrbiny EMM. Systém větrání od Bristec cz, s. Navrhneme a realizujeme systémy větrání na míru. Jsme autorizovaný distributor větracího systému Aereco. Zvukově izolační pás na jedné straně s tlustým filcem z netkané polyesterové tkaniny, na druhé straně opatřeny polypropylenovou fólií.


Použití: Fyzikálně technické vlastnosti materiálu umožňují snížit přenos zvuku a anti. Díky tomu činnost větrací štěrbiny ovlivňují aktuální podmínky v interiéru a nikoliv podmínky venku. Hřebenová větrací štěrbina je důležitou součástí větracího systému stájí. Jak již z názvu vyplývá, jedná se o prvek umístěný v samotném hřebeni střechy stavby. Tento prvek slouží nejen k prosvětlení stáje, ale hlavně pro odvod vlhka a teplého vzduchu ze stáje.


Akustická větrací štěrbina

Přisávací štěrbina EHBPřisávací štěrbiny s regulací průtoku vzduchu dle vlhkosti vnitřního vzduchu. Veškeré stěnové štěrbiny (HT 81 HT 969), jsou dodávány jako komplet ( stěnová štěrbina , potrubí 3mm a venkovní kryt). Oba typy mají stejné rozměry a parametry z hlediska provzdušnosti, rozdíl je pouze v akustickém útlumu.


Zajišťuje efektivní výměnu znečištěného vzduchu za čerstvý vzduch, ketrý je přiváděný zvenku. Vzduch procházející přes štěrbinu proudí přes. Chceme zajistit komfort bydlení i užívání výrobků DRUTEX a proto v našich výrobcích používáme vysoce kvalitní větrací klapky, díky kterým je možné zajistit řádné větrání a přívod čerstvého vzduchu při zcela zavřených oknech. Větrací klapka je práškově lakována a je dodávána v bílé, hnědé, karamelové a černé barvě. Otvor pro větrací klapku má délku 2mm a zátku 2mm, což je výhoda při malé šířce okna.


Tlaková větrací klapka Press Vent. S její instalací je třeba počítat již při zadávání okna do výroby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky