úterý 28. srpna 2018

Přenosné topeniště k udírně

Samozřejmostí je clona, která pohlcuje teplo, nedohází tak k velkému odchodu teplého kouře. Vývod je připravený pro trubku o průměru 150mm. Doporučujeme vybrat kouřovody u nás v eshopu. Vejde se do ní například středních pstruhů, cca klobás a nebo třeba 10kg krkovičky.


UDÍRNY A TOPENIŠTĚ , Haus Spezi shop. Oheň v lehce přenosném ohništi Sicilia je nejenom stylový zdroj.

Přenosné ohniště Activa - Sicilia – Na dotaz. Také můžete zakoupit na našem eshopu topeniště k udírně a mít tak základní část bezproblémů. Dvířka jsou vyrobena ručním nýtováním z ocelového plechu a profilů.


Na požádání může být ve. Jedná se prakticky o jakýsi kanál, ve kterém se na jedné straně topí a druhou stranou potom odchází vzduch do prostor udírny. Pokud jste si postavili nebo pořídili udírnu a topeniště vám zatím chybí, můžete si jej snadno obstarat u nás. Základní vybavení k vaší nové udírně obsahuje vše potřebné pro základní uzení, ale proč to ještě nevylepšit. Stojan dostane udírnu do správné výšky, abyste se nemuseli ohýbat někam k zemi a navíc to s ním udírně sluší mnohem víc.


Prodám topeniště k udírně.

Zde se nacházíte: Heureka. Příruba je na 1mm rouru ale lze i jiný rozměr. Topeniště je vybaveno odnímatelným roštem a popelní k em. Dříve kladený důraz na hospodářskou funkci zahrady je potlačován snahou o estetický dojem a relaxační funkci zahrady.


Těm, kteří milují posezení u otevřeného ohně a chtějí si posezení dopřát třeba na terase, nabízíme proto přenosné ohniště různých variant. Odpadají tak nevzhledné díry obložené kameny. Příslušenství: Udírna je šestidílná, složená z horního a. Délka 5mm, průměr 1mm, tloušťka stěny 7. Pokud vás zájem o slušné potraviny přivedl k úvahám o vlastní udírně , postavte ji nejlépe s pomocí některého z lidových expertů. Není nic příjemného, když se tah v udírně obrátí a kouř si to místo do komína zamíří ven z ohniště.


V kategorii příslušenství k udírnám najdete vše, co byste mohli potřebovat ke své udírně , od háčků na zavěšení až po elektrické topné spirály. Kvalitně zpracované topeniště , které má účinnost vykouřit až 1m 3. Teplota a množství kouře lze jednoduše ovládat pomocí klapky přívodního vzduchu na dvířkách a klapky kouřovodu. K udírně je možné připojit topnou spirálu, díky které bude uzení rychlejší a kvalitnější. Izolované udírny - klasické udírny lze používat do doby než teplota klesne pod 5°C, to ale neplatí pro izolované udírny, které se dají používat celoročně.


Velké topeniště z plechu tl. Pokud se tedy ptáte, jaké topeniště k udírně je nejlepší, rozhodně je to to oddělené. Délka kouřovodu má vliv i na teplotu kouře, společně s regulací můžete docílit studeného kouře té nejnižší teploty.


Regulace teploty se v udírně neprojeví hne takže je uzení tepelně vyrovnanější a stálejší.

Neošetřené kovové povrchy. Kouřovod je vyroben z válcované oceli povrchově neošetřen. Chtěli by jste udírnu s topeništěm?


V nabídce máme také venkovní topeniště s grilem, na kterém můžete díky bohatému příslušenství připravovat gurmánské speciality všeho druhu. Kromě grilovací mřížky si k němu můžete pořídit také pánev na smažení nebo pánev WOK, které se dají díky propracovanému systému jednoduše umístit do dvou výškových úrovní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky