čtvrtek 30. srpna 2018

Solární ohřev slim

Solární ohřev slim

Chladná voda z bazénu je pomocí bazénové filtrace vháněna do solárního panelu, kde se ohřívá a vrací se zpět do bazénu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Díky nožičkám si ho můžete nasměrovat přesně na slunce. Můžete ho napojit na 32mm hadice.


Během sezony zvýší teplotu vody až o 6°C oproti vodě v bazénech, které tímto ohřevem vybaveny nejsou. Pro správnou funkčnost je. K provozu nutné pískové filtrační zařízení. Kovový stojan pro solární ohřev Slim 180.


Tento stojan neubere na efektivnosti ohřevu, naopak při jeho správném nasměrování na místo, kde je během dne největší slunce, může efektivnost solárního ohřevu ještě zvětšit. Celý popis a technické parametry. Panely kolektorů pro solární ohřev bazénové vody jsou vyrobeny ze speciálně upraveného polymeru tak, že jsou odolné slunečnímu žáru, mrazu, oxidaci a bazénové chemii. Prodáme dva kusy solárního ohřevu x 3m včetně redukčního ventilu a montážní sady (nutno jen dokoupit hadici dle velikosti vašeho bazénu).


Solární ohřev slim

Přidáme speciální uchycení i na bazény s rámovou konstrukcí (Swing, Safir, Florida, Azuro) Použito jednu sezónu. Jaké jsou v modelech rozdíly a který solární ohřev vybrat? Vezměme si pro příklad a pro popis parametrů prostřední ze tří modelů, solární ohřev MARIMEX Slim 180. Jeho rozměry, které jsou u tohoto druhu rozhodující, a definují jej, jsou 3x centimetrů.


To je solidní plocha, kterou má slunce ohřívat. Domácí koupání může být levnější, jednodušší a šetrnější k životnímu prostředí díky solárnímu programu Marimex EkoSUN. Pohlcuje sluneční energii a ve formě tepla ji předává chladné vodě, která panelem proudí. Slim 1je solární panel sloužící pro ohřev vody v bazénu. Díky černé barvě hadice se v ní během.


Solární ohřev slim

Solární hadice 32mm černá. Objednejte si hit letošního léta. Kdy pracuje solární ohřev dobře? Správně nainstalovaný solární systém zvýší teplotu vody v bazénu až o 6°C během sezóny oproti bazénům bez ohřevu.


Pokud je pod mrakem nebo deštivo, solární ohřev bude pracovat hůře. Stačí ale jeden nebo dva slunečné dny a teplota vody se rychle vrátí zpět. Výhodou solárního ohřevu Pyramida je jednoduchá instalace a skladnost.


Na této stránce najdete všechny dodávané typy solárních panelů a souvisejících komponent, jejich parametry, popis a dokumentaci ke stažení. Proč solární systém, jaký, na kolik přijde a proč si ho pořídit právě od R. Při vývoji klademe důraz na kvalitu a účinnost solárních systémů, které zaručují extrémně dlouhou životnost, která je několikanásobně vyšší, než je jejich návratnost. Součástí balení solárního panelu Slim 3jsou i spony a hadicové trny k napojení na hadice.


Studená voda z bazénu je pomocí bazénové filtrace vháněna do solárního panelu, kde se ohřívá a vrací zpět do bazénu. Nejen díky nenáročné obsluze, jednoduché montáži a skvělým výsledkům při ohřevu vody, ale zejména proto, že sluneční energie je zadarmo. Dle konkrétních požadavků Vám zdarma navrhneme solární systém na míru pro celoroční ohřev TUV, sezónní přitápění objektu či solární ohřev bazénu.


Při nejběžnější variantě zapojení pro solární ohřev TUV se návratnost investice pohybuje již okolo 3-let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky