středa 22. srpna 2018

Moravský písek restaurace

Moravský písek restaurace

V restauraci Alfa můžete uspořádat svatbu, rodinnou oslavu, firemní večírek nebo promoci za každého počasí. Rodinný podnik s dobrým jídlem, kde na porci opravdu nešetříme z čestných. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. Restaurace v ČR jsou až do odvolání pro veřejnost zavřené. My ale neházíme flintu do žita a pomáháme těm, kteří to nevzdali.


Najdete u nás nejobsáhlejší katalog restaurací, kde pro vás stále vaří. Ano, takhle jednoduché to je! K dispozici je i salonek, kapacita až lidí.


Vaříme domácí jídla i speciality. Pořádáme i večírky s programem. Běžně nabízíme obědy a večeře. Podpořte své oblíbené podniky v této nelehké době. V letních měsících grilované speciality z domácího grilu.


Moravský písek restaurace

Láká vás česká kuchyně? Už nemusíte složitě hledat, rezervujte s námi a sbírejte kredity, ano, takhle jednoduché to je! Klidný prostor a krásné prostředí venkovní zahrádky vybízí k menším oslavám, romantickému posezení nebo příjemně strávenému času s rodinou a přáteli.


Bohužel jsme nenašli žádný inzerát. Jakmile se objeví nemovitost podle vašich představ,. Pozemek je vhodný k hospodářským účelům, chovu koní, ovcí apod.


Moravský písek restaurace

Kupující je povinen uhradit. Značková roudnická, žernosecká a moravská vína. Moravský Písek - připojení k internetu. Hodonín Jihomoravsk ý Post navigation. Next Post Hotel Morris.


Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Kromě komfortního ubytování nabízí penzion gastronomické služby vlastní restaurace i zahradu s jezírkem. Indická restaurace Tandoor Písek , Heydukova 172.


Moravský písek restaurace

Jestliže navštívíte město Prachatice (případně Písek ), určitě se zastavte u nás. Na své si přijdou zejména milovníci ostrých jídel, ale i vegetariáni, pro které je připravena pestrá nabídka bezmasých pokrmů. Nabízíme Vám neobvyklou a výtečnou kuchyni. Děláme výbornou pizzu, velmi dobré saláty a italské speciality.


Bezlepká pizza, která super chutná a je za dobrou cenu. Milovníci piva u nás sdílejí zkušenosti z hospo restaurací, špeluněk i stánků. Na Pivním deníčku se potkávají nadšenci, které baví dobré pivo, kultura kolem něj a mají radost, když si mohou vzájemně pomáhat natrefit na místa, kde to s pivem vážně umí. Shánění Vašich kýžených nemovitostí je. Ubytovat se zde můžete ve dvoulůžkových pokojích nebo čtyřlůžkovém apartmánu se dvěma ložnicemi.


K penzionu patří také restaurace. Také jsem zklamaná jednáním paní vedoucí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky