pondělí 21. května 2018

Bruska pilových pásů

Bruska pilových pásů

Brusky pilových pásů PILOUS mimořádně robustní a profesionální brusky pro precizní broušení kmenových pilových pásů. To je základní předpoklad pro kvalitu a produktivitu řezání. Bruska může být nastavena na úhlové zuby, hloubku mezizubí a zastavení. Pokud pás vyměníte po nařezání až klád a poté jej obnovíte, vydrží déle. Poloautomatická bruska OR 50.


Mimořádně robustní a profesionální provedení brusky zaručuje absolutně precizní broušení pilových pásů , což je základní předpoklad pro kvalitu a produktivitu řezání. Zverák Husqvarna na uchytenie vodiacej lišty. Prodám cca půl roku starou brusku pil ových pásů určených do kmenových pásových pil. Je minimálně používaná, jako nová.


Příklop se zvedá nahoru a brusný kotouč se zvedá mimo dráhu pro snadné nasazení i vyjmutí pilového. Nejširší výběr pilových pásů , německá kvalita, perfektní sváry, rychlé dodání a už let zkušeností. Naše pilové pásy mají skvělý poměr ceny a kvality.


Bruska pilových pásů

Obraťte se na skutečné profesionály v oboru a nechte si dobře poradit. K ostření pilových listů do strojní rámové pily je nutné použít strojní brusku vyrobenou pro tento účel. Bruska musí být správně seřízená a vodící lišta (posuvu brusky) musí být přesně vyrobena a neopotřebená, aby nedocházelo k přebrušování zubů do proměnlivých roztečí. Základem všech pilových pásů jsou špičkové německé materiály a precizní zpracování.


Nabídku dále doplňuje originální pilový pás Munkfors, od předního světového výrobce Uddeholm ze Švédska. Kohlbacher Bruska Shark 8německé kvality Tel. Změna tvaru zubu se provádí nastavením vaček a táhel a to velmi snadno a rychle. Bruska pilových kotoučů obsahuje diamantový kotouč pro broušení kotoučů s karbid.


Stroje a nástroje pro údržbu a ošetření pilových pásů. Brusky, šrańkovačky, brusné kotouče, měřidla, tenzomaty,. AM-1HO CE Bruska je určena k ostření pilových pásů šíře - 1mm a pilových kotoučů do průměru 600mm v automatickém režimu. Jedná se o výjimečný stroj, který jsme upravili pro český trh tak, aby přesně odpovídal potřebám našich zákazníků a šetřil jim čas i náklady. Automatická ostřička pilových pásů.


Zboží na obrázku může obsahovat dodatečné příslušenství. Fotky (2) Videa (1) Dom ů Ke stažení Záruky. Naostrite Vaše pílové pásy úplne automaticky. Logosol Grindlux nabrúsi Vaše pílové pá.


Popis: Ostřička pilových pásů , mobilní, na 12V - stačí autobaterie. Zcela nový systém nastavování tvaru zubu. Bruska má vlastní integrovaný chladící systém, lampičku a frekvenční měnič, který umožňuje plynulé nastavení rychlosti posuvu pilového pásu. Možnost nastavení počtu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky