pondělí 7. května 2018

Elektrický tlakový průtokový ohřívač

Elektrický tlakový průtokový ohřívač

Nejčastěji je elektrický průtokový ohřívač vody umístěn tam, kde není bojler, nebo jsou rozvody horké vody z bojleru daleko a nevyplatí se či nelze trubky rozumně vést. Rádi Vám vypracujeme ekonomické a hospodárné řešení ohřevu vody na klíč dle Vašeho požadavku. Jak funguje klasický hydraulicky řízený průtokový ohřívač. Začneme tedy od začátku, od doby kdy vznikl první elektrický průtokový ohřívač uběhlo již více než let. Princip se příliš nezměnil ale technologie a použité materiály jsou zcela moderní a neustále se vyvíjejí.


Elektrický tlakový průtokový ohřívač

Všechny použité materiály jsou. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající. HAKL MKje TLAKOVÝ elektrický průtokový ohřívač vody s elektronickým řízením.


Průtokové ohřívače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. S mechanickým ovládáním. Instalace pod umyvadlo. Rozměr (ŠxVxH) 25x45x2cm. Může být namontován v jakékoliv poloze.


Elektrický tlakový průtokový ohřívač

Teno průtokový ohřívač je. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. Velice kvalitní elektrický průtokový ohřívač vody.


Visací zámek s alarmem. Bezpečnostní visací zámek s vestavěným alarmem je. Sháníte levný průtokový ohřívač vody na chatu či chalupu? Za jeho výrobou stojí proslulá společnost Dražice, která je známá svým důrazem na kvalitu a bytelné provedení. Během několika sekund voda dosáhne teploty v rozmezí až stupňů Celsia, bez nutnosti kotlů nebo ústředního topení.


Teplota se reguluje otočným knoflíkem a přehledný LCD displej zobrazuje jeho aktuální stav. Při výběru beztlakového ohřívače je nutné pořídit speciální beztlakovou baterii. Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních.


Možnost použití nad i pod odběrné místo. Stupeň krytí ve standardu IP 25. Funguje při hodnotě napětí 2V. Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (). Ať už se pro něj rozhodnete jako pro hlavní ohřev vody či pouze doplňkový, nešlápnete vedle.


Elektrický tlakový průtokový ohřívač

Inteligentní a úsporný ohřívač vody pro více odběrných míst. Tento tlakový průtokový ohřívač je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s více odběrnými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. Velice jednoduchá, moderní obsluha otočným ovladačem s okamžitým zobrazením nastavené teploty na LCD displeji.


Tři paměti pro nejčastěji používané teploty. Elektrické topné těleso je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky