pátek 18. května 2018

Bio krby ostrava

BIO KRBY - bez komínu, zápachu, dýmu, škodlivých spalin a bez údržby. Tento druh krbů spaluje speciální bio alkohol nebo denaturovaný alkohol (Ethanol). Výsledkem hoření je jen COa H2O, tedy kysličník uhličitý a voda. Výkon - kW – nejedná se o pouhou dekoraci.


Nabízíme vám kvalitní biokrby od polské firmy Kratki. Bio krby nepotřebují komín a jsou vhodné do bytu, domu, kanceláře nebo zimní zahrady. Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku.


Krby a krbová kamna Dovolte mi, abych Vám ve zkratce představil naši společnost. Krb bez komínu má hlavní výhodu, že ho lze použít ve všech normálních prostorách jako v bytě, v restauracích, kavárnách. V nabídce máme také bio krby volně stojící, které slouží jako dekorace na stůl , poličku a podobná místa, která plamenem zaujmou a také okouzlí.


Lze si vybrat s více barevných variant, od. Prague, Czech Republic. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání.


Máme profesionální přístup a spoustu. Ostrava Prodejní místo se nachází na Nádražní ulici 1B blízko tramvajové zastávky Muglinovská. Je zde pro Vás rezervované parkoviště a bezbariérový přístup. Pokud je problém objednávat přes e-shop, nebo e-mailem, je možné si krb, nebo doplňky objednat i telefonicky, na tel. CZ Výroba a prodej bio krb.


Bio krby ostrava

Pokud najdete na jiném www stejný model za nižší cenu a pošlete nám odkaz na tuto www, dostanete od nás jako dárek vámi vybraný krb za konkurenční cenu, sníženou o rozdíl mezi naší a konkurenční cenou. Nespadají do toho aukční a poškozené krby. Pokud zvolíte krb, tak je pro Vás velmi dobrou zprávou, že krby Biofire se velmi výrazně liší od většiny běžně dostupných krbů. Tato odlišnost je zásadní a zaručuje Vám mnoho výhod. Proto také tyto krby najdete v nejednom městě ( Ostrava , atd.), vesnici či někde na samotě.


Společnost Bio - krby , s. Vám přináší možnost dovolit si krb i tam , kde to dříve nebylo možné. Již žádná práce se dřevem a popelem - zcela bez zápachu, oprav a revizí komínů ! Krby bez komínů, popela, dřeva, elektřiny a krby na bolíh? Krb v bytovce nebo v paneláku? Komín nikde , dřevo nikde, zásuvka na elekřinu nikde a krb?


Topíte lihem , ať už v gelové nebo tekuté podobě. Výkon krbů je cca kW, spotřeba je cca litry lihu za hodin. Něco na zahřátí: krby a kamna. Doma vás nemusí hřát jen příjemné myšlenky a radost ze setkání s rodinou.


K hřejivé atmosféře stejnou měrou přispěje i pořádný krb či stylová kamna. Bio krb je elegantním a bezpečným dekoračním prvkem v interiéru, který zaujme svým vzhledem a moderním provedením. Navíc vás zahřeje bez potřeby budování komína a to díky bio lihu, který je bezpečný a bezzápachový. Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru.


Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen. Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva? Velmi oblíbená jsou kamna na pelety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky