úterý 29. května 2018

Krby steko blansko

STEKO KRBY A KAMNA - výroba a prodej krbových vložek a kamen pro Váš domov! Srdcem Vašeho domácího krbu může být krbová vložka STEKO od nejstaršího výrobce a prodejce na českém a slovenském trhu! Steko krby a kamna, Blansko , Czech Republic. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok.


Na Brankách, Blansko , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Krby Polách nabízí komplexní řešení stavby krbů a kamen na klíč. Díky našim bezplatným poradenským službám nemůžete udělat krok vedle. Vytvoříme krb přesně podle vašich představ, nabízíme také 3D návrhy designu.


Na výstavbu vašeho vysněného krbu používáme jen ty nejkvalitnější. Výroba, prodej, servis: automatické dveře, průmyslová a privátní sekční vrata, roletové mříže a vrata, posuvné brány, ploty, venkovní žaluzie a. Od svého počátku se zabýváme výhradně: stavba krbů, prodej krbových vložek. Naše stavby krbů jsou prováděny odborně. Používáme kvalitní a certifikované materiály. Nabízíme vám ocelové krbové vložky.


Stavíme klasické vnitřní krby i moderní vnitří krby. Krby , Krbová kamna, Krbové vložky. IŠTĚNÍ SKEL KRBŮ A KRBOVÝCH KAMEN. Products Glass Mirror Glass processing Glass doors Partitions Shower box Raillings Doors and Windows Facades Sandblasting Stained glass Deep etching.


Teplovzdušné krby STEKO jsou určeny pro zazdívání jako krbové vložky v interiérech domů, chat, společenských místností apod. Instalace a zazdění jsou z hlediska funkčnosti a spolehlivosti velmi důležité operace. Sebelépe vyrobený teplovzdušný krb nebo krbová vložka při špatné instalaci není zárukou správné.


KZP KV1H rohové výsuvné dvierka. Turbo Fonte 9otváravé dvierka. V naší vzorkové prodejně jsou vystaveny základní modely krbových vložek našich i zahraničních výrobců, které zastupujeme jako dealeři. Jedná se zejména o norský JOTUL, belgické firmy BodartGonay a Stuv, francouzskou Supru a české výrobce BeF Home Kotvrdovice a Steko Blansko.


Archaeologist, open data wrangler. Ministero per i Beni e le Attività Culturali e per il Turismo. Block or report user Report or block steko. Hide content and notifications fr.


Tyto stránky využívají cookies. V případě, že nesouhlasíte s použitím cookies, tuto stránku zavřete. OBESTAVBY STEKO Krbová kamna, krbové vložk. Tradiční výroba – již let, záruka na naše produkty až let, odborné poradenství, záruční a pozáruční servis, prodej. Základní popis Výroba a prodej - krbové vložky, krbové vložky s teplovodním výměníkem, teplovodní krby , krbová kamna, příslušenství a materiál pro stavbu krbu.


Prodáváme krbová kamna a krbové vložky, stavíme a renovujeme krby i pece. Stavba krbů s rozvodem teplého vzduchu - teplovzdušné krby , dvouplášťové krby , teplovodní krby. Gusta Nechuta technický ředitel divize krby ve společnosti STEKO spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky