pondělí 28. května 2018

Rekuperace rodinných domů

Rekuperační výměníky tepla se nejčastěji osazují přímo do větracích jednotek. Rekuperaci je tak možno využít prakticky ve všech typech objektů při hygienicky nutném větrání – a to od bytů a rodinných domů , přes občanské stavby, bazény až po průmyslové stavby. Motivací pro instalaci rekuperace do rodinného domu nemá být ušetřit, ale kvalitně vyvětrat. Co je to rekuperace , jakými způsoby lze. Koupit rodinný dům starý - let, rovnou se do něj nastěhovat a pak teprve rekonstruovat, je to nejlepší cesta?


Když chceme udělat z takovéhoto dědečka zase mladíka, je třeba jej nejprve pořádně vyvětrat, dát dohromady stěny, také střechu, aby nám do něj nezatékalo a nakonec pořádně zabalit do tepelně izolačního kožichu.

Jednotky pro rodinné domy, Výrobky pro, Větrání a teplovzdušné vytápění rodinných domů a bytů, ATREA s. Centrální větrací rekuperační jednotky pro větrání rodinných domů (RD), bytů a menších provozoven. Vysoká účinnost rekuperace , nízká hlučnost, energeticky výhodné řešení větrání domů a bytů. Pasivní zpětný zisk tepla.


Trend současnosti: rekuperace pro rodinné domy. Majitelé starších domů vymění okna za těsnější, ale již si neuvědomují, že je třeba objekt důsledkem vyšší vzduchotěsnosti také více větrat. Proto se vyplatí rekuperace i ve starších domech, nejen kvůli tepelným úsporám, ale také jako prevence proti plísním a bakteriím. Nejde ovšem zdaleka jen o problém.


Pokud jde o projektovou dokumentaci, běžné projekty rodinných domů jsou většinou projektované na zděný typ stavby z klasických cihel a anebo pórobetonu.

Není však problém takové projekty domů použít například i na montovanou dřevostavbu. Stačí projekt poskytnout stavební firmě, která realizuje výstavbu domu a ona už. Proto první rada nad zlato zní – snažte se vybrat jednoduché projekty rodinných domů s kompaktním tvarem půdorysu základů – bez zbytečně komplikovaných výčlenků, zalomení a nestandardních tvarů architektonických prvků.


Každý, kdo už jednou stavěl dům, ví o čem je řeč. Inspirujte se z reálných staveb. Nejedná se o architektonický katalog.


Některá řešení v projektech obsahují prvky které vycházejí z konkrétních požadavků klientů. Pokud by se vám některý konkrétní zalíbil, není problém jej. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Do systému je ještě přidávána další (placená) energie a jednotka tak dokáže do místnosti vracet vzduch o vyšší teplotě než je teplota odsávaného vzduchu.


V rámci našeho projektu nabízíme prodej rodinných domů v nové zástavbě v obci Litovel – část Chořelice. Tato lokalita zaručuje klidné bydlení s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností do Olomouce, Mohelnice, Uničova a Šternberka. Nabízíme na výběr více než 1různých projektů rodinných domů s možnostmi dalších modifikací stavby, zrcadlových obrazů. Projekty rodinných domů. Každý z typových projektů je k dispozici ve verzi nízko-energetického nebo inteligentního domu.


Typové projekty najdete realizované na tisících míst a patří mezi. Zaškrtnutím políčka tedy souhlasím se zpracováním výše zadaných osobních údajů za účelem předání partnerským společnostem G SERVIS CZ, jejichž materiály jsou zapracovány do projektů rodinných domů. Souhlasím se zněním Všeobecných obchodních podmínek společnosti G SERVIS CZ, s.

Moderním řešením dilematu teplo – vzduch je rekuperace , která je schopna zajistit výměnu vzduchu bez významných energetických ztrát. Kvalitní rekuperační jednotky mají účinnost zpětného zisku tepla kolem v celém rozsahu otáček ventilátoru. Systémy větrání s rekuperací tepla - rekuperace vzduchu, teplovzdušného vytápění a chlazení pro rodinné a bytové domy, bazény rodinných domů a občanské a průmyslové stavby.


Tepelná čerpadla a akumulační nádrže. Prodej, realizace, poradenství. Fotogalerie referenčních instalací klimatizací od společnosti 3K Air Mont s. V naší fotogalerii naleznete některé naše realizované zakázky, i zajímavé fotografie ukazující čistotu vzduchu na Ostravsku.


Popis produktu Atrea Celonerezová větrací jednotka pro bázeny rodinných domů Duplex RDH5. Pro komfortní využívání rodinných bazénů, wellness provozů a menších veřejných bazénů je nutné zajistit jejich dokonalé provětrání a vytápění. Pojem aktivní rekuperace se zavedl pro vzduchotechnické jednotky s použitím do rodinných domů , kde se tento systém v některých případech začíná využívat.


Tento systém přivádí do místností čerstvý vzduch s minimálními nároky na energii, jelikož ji odebírá odsávanému vzduchu a tím není nutné větrat klasicky. Stručné představení centrální rekuperační jednotky Sentinel Kinetic B, nejčastější navrhované jednotky do rodinných domů. Jsme sehraný tým stavebníků specializující se na potřeby rodinných domů - převážně pasivních a nízkoenergetických. Našim cílem je poskytnout klientům maximální komfort bydlení za optimální pořizovací hodnotu a následné nízké provozní náklady. Velkoobchod se vzduchotechnikou - Multi-VAC, Pardubice - spolehlivý velkoobchodní dodavatel vzduchotechniky pro celou ČR.


Zařízení vybíráme od ověřených dodavatelů se skvělým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky