pondělí 21. května 2018

Solární ohřev teplé vody

Solární ohřev teplé vody

Free Shipping Available. Solární systémy, solární ohřev vody. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody , přitápění a ohřev vody do bazénů.


Solární ohřev teplé vody

Dotace Nová zelená úsporám 40. Doprava po celé ČR ZDARMA. Do systémů pro ohřev teplé užitkové vody jsou v našich klimatických podmínkách, vzhledem k několikanásobně vyšší ceně kvalitních vakuových kolektorů a jejich mechanické odolnosti, jasnou volbou ploché solární kolektory. TUV), jako kombinace ohřevu teplé vody a přitápění, ohřev vody v bazénu.


Pracují na principu přeměny sluneční energie na teplo Pokud chcete využít Slunce jako přírodní, spolehlivý a nevyčerpatel. Ohřev teplé užitkové vody. Na úvod problematiky týkající se solárního ohřevu teplé užitkové vody si musíme říci, co vlastně znamená a obnáší solární ohřev. Sluneční záření patří k nejstarším využívaným zdrojům vůbec. Chcete ušetřit za energie?


Pořiďte si solární systém pro ohřev vody , bazénu, přitápění nebo teplovzdušné větrání. Velikost systému záleží na velikosti vytápěné budovy, na její tepelné ztrátě a na typu otopné soustavy. Podmínkou je nízkoteplotní otopná soustava, proto je ideální.


Přechod z elektrikou ohřívaných zásobníků vody bývá mezi klienty nejčastější. Důvodem je vysoká úspora nákladů při ohřevu teplé užitkové vody solárním systémem. Většina zákazníků využívá k ohřevu vody levnější sazbu s nočním proudem, zpravidla označenou dodaveteli elektrické energie D25d. Zdarma provádíme konzultaci přímo na místě a navrhneme nejvhodnější řešení solárního systému. Pořízení systému je navíc mnohem levnější.


A zatímco solární elektrárna využije jen asi dopadající energie, solární topení má účinnost přes. Cena za solární ohřev vody. Zde záleží především na velikosti systému, který budete instalovat. Systém se skládá ze solárních kolektorů, zásobníku ohřívané vody , čerpadla, expanzní nádoby, potrubí a příslušenství k jeho montáži.


Systém Solar Kerberos dokáže kombinovat solární energii s energií ze sítě tak, aby byly vždy pokryty všechny potřeby a zároveň spotřeba síťové (placené) energie byla co nejnižší. Primárním spotřebičem a „akumulátorem“ je bojler na ohřev teplé vody. Proto je mimo jiné ideální pro ohřev bazénu.


Solární ohřev teplé vody

Uplatnění nalezne i na zahrádkách, kempech či letoviscích. Praze - Letňanech (hala stánek č. 442), kde proběhne 23. Teplo se předává měděnou trubicí, ve které se nachází nemrznoucí směs. Tato nemrznoucí směs je odolná vůči mrazu až do - 30°. Směs poté přechází do zásobníku a předává získané teplo pomocí výměníku do zásobníku teplé vody.


Návrh zapojení solárního systému na ohřevu TUV. Navrhuje se dle objemu ohřívané vody v bazénu. Počet kolektorů může být pak závislý na dalších skutečnostech, např. Pokud se rozhodnete pro solární ohřev bazénové vody , určitě je vhodné jej použít v kombinaci s ohřevem teplé užitkové vody. Pro potřeby ohřevu teplé vody zpravidla instalujeme na každých 1l spotřeby TUV kolektor Suntime o ploše cca 2m2.


V praxi to znamená pro 1-osoby kolektor a 100l zásobník, 2-osoby kolektory s 2l zásobníkem a pro 4-osob kolektory s 3l zásobníkem. Nabízíme různé sestavy, např. Bojlery pro solární ohřev vody. V našem sortimentu naleznete solární bojlery pro zajištění dostatečného množství TUV pro bytové jednotky, provozovny, restaurace a. Tepelná čerpadla jsou vhodným řešením pro vytápění, případně chlazení a přípravu teplé vody v rodinných domech, bytových domech a průmyslových objektech, nebo ohřev vody v bazénu.


Využití tepelných čerpadel je navíc šetrné k přírodě a vaší peněžence. Jedná se o solární soustavu, která zcela nahrazuje nebo doplňuje energeticky náročný ohřev bazénové vody. Tato aplikace solární soustavy je zejména vhodná tam, kde se kombinuje se solárním ohřevem teplé vody nebo s přitápěním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky