pátek 25. května 2018

Gienger katalog

Zde naleznete námi nabízené produkty, s kterými máte možnost se seznámit prostřednictvím našich produktových stránek a našeho E-shopu. Nabízíme moderní koupelny, ve kterých se budete cítit dobře. Navíc Katalog koupelen následuje nejnovější trendy z hlediska materiálů, zpracování a designu. Pripravili sme pre vás nové odmeny v našom Bonusovom programe.


Gienger katalog

Vyberať môžete zo zaujímavých darčekov z oblasti elektroniky, potrieb do domácnosti, voľného času alebo náradia či pracovných pomôcok. CD katalog , ceníky v CSV formátu aj. Věříme, že nový E-Shop je správným krokem k dalšímu zlepšování naší obchodní spolupráce.


Topení - Špičková a efektivní topenářská technika pro topení s využitím ekologických zdrojů. Hledáte moderní, spolehlivou a úspornou tepelnou techniku? Profesionální velkoobchod TZB - GIENGER spol. GC SKUPINY, ktorej aktivity sú zamerané na veľkoobchodnú činnosť v odbore Technické Zariadenia Budov.


Už viac ako rokov zaisťuje svojim partnerským stavebným a montážnym firmám kompletný predajný sortiment vo všetkých oblastiach technických zariadení budov. Seit über Jahren unterwegs: Die GC-GRUPPE ist ein Zusammenschluss von über 1Großhandelspartnern mit über 8Standorten in ganz Deutschland. Zajišťujeme skladování zboží. Poskytujeme logistické služby.


Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. GC skupina, které na tuzemském trhu nabízejí vybrané produkty Brötje zejména pak vysoce efektivní kondenzační kotle. Pro servis po celém území ČR je v současnosti proškoleno více než 5smluvních partnerů. Kvalita do vašej kúpeľne za rozumnú cenu. Krásna a funkčná sanita je na nezaplatenie.


Gienger katalog

Kúpeľne sú miestom očisty a odpočinku, a tak by mala byť sanita nielen esteticky vyladená, ale aj v používaní efektívna. Podlahové vykurovanie COSMO. Jednoduchšie a bezpečnejšie sa už podlahové vykurovanie inštalovať nedá. Iba v štyroch pracovných krokoch vytvoríte pomocou COSMO systémovej dosky UNI s výstupkami hotový systém – bez toho aby ste pri inštalácií potrebovali nástroj.


Načerpejte inspiraci, domluvte si schůzku a přijďte se poradit. Dáváme si záležet na pochopení potřeb a přání našich zákazníků. Koupelny tvoříme srdcem. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.


Gienger katalog

Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku. Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Einmaliges Sortiment rund um die Haustechnik bei der GC-GRUPPEMillionen Artikel exklusiv für das Handwerk, über 2. GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání, elektro a inženýrské sítě.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy GIENGER BOHEMIA, s. Novinky z oblasti vytápění, sanitární i instalační techniky přijely za topenáři a instalatéry do regionů. Novinky v oblasti vytápění, instalací a sanity jsou tématem akce Show novinek, kterou každé dva roky pořádá odborný velkoobchod Gienger.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky