středa 23. května 2018

Dotace na fotovoltaiku

Podmínky a pravidla dotace. Podpora až od 3tis. Dotace z programu OPPIK - Ministerstvo průmyslu a obchodu. Dejte si na střechu solární panely. Díky dotačnímu programu Nová zelená úsporám (NZÚ) můžete získat až nákladů na fotovoltaiku zpátky.


Dotace na fotovoltaiku

Navíc vám všechno okolo dotace zařídíme a vlastní solární elektrárnu od nás budete mít na klíč. Na nic nečekejte a připravte se na sezónu včas. Stát rozdává lukrativní dotace na fotovoltaiku Aktualizováno dne 15. Nová zelená úsporám žádat o investiční dotace na pořízení fotovoltaické elektrárny s akumulací přebytků do ohřevu teplé vody nebo na pořízení hybridního systému s bateriemi.


Detailní informace naleznete na stránkách Nové zelené úsporám v Závazných pokynech pro žadatele - Nová zelená úsporám. Ušetřete si práci a čas s vyřízením dotace. O všechno se postaráme za vás a získání dotace vám smluvně garantujeme. Od ČEZ mám fotovoltaiku na klíč a bez starostí CHCI FOTOVOLTAIKU.


Dotace na fotovoltaiku

Další dotace na fotovoltaickou elektrárnu. Integrovaný regionální operační program poskytuje dotace majitelům rodinných domů mimo území hlavního města Prahy, kteří chtějí pořídit fotovoltaickou elektrárnu v rámci zateplení celé budovy (zvýšení energetické účinnosti). Na opatření z podoblasti C. EA nepřesahuje 1kWh. Dotace na tepelná čerpadla nelze žádat u novostaveb.


S vlastní elektřinou ušetříte výdaje za energie ve výši až. Zajistíme za vás projekt, povolení, dotaci až na polovinu nákladů, realizaci a připojení. Dotaci na solární panely z NZÚ lze nově s finančním bonusem kombinovat s opatřeními z tzv. Kombinovat jdou i hybridní systémy s bateriemi se solárním ohřevem vody, dotace na oba systémy se sčítá.


Zelená domácnostiam II v r. Solární“ dotace se letos vztahují na solární panely pro ohřev vody a přitápění. Jestliže uvažujete o koupi a instalaci některého z těchto zařízení, pak popřemýšlejte, zda by se vám nevyplatilo využít velkorysosti státního fondu životního prostředí a využít možnost nechat si státem uhradit až způsobilých výdajů (částka je vyplácena zpětně). Evropská unie tlačí na Česko, aby více využívalo obnovitelné zdroje a mohutněji šetřilo energií. Firmy by o dotace na fotovoltaiku stály.


Stát ale nestačí žádosti vyřizovat a otálí s vypsáním dalších výzev. Program je navíc složitý, mnoho menších firem si kvůli nákladům na vyřízení raději pořídí fotovoltaiky bez dotace. Ukládejte si 1 energie z vašeho domácího solárního systému a fotovoltaiky do Virtuální baterie od E. Příspěvek se poskytuje na zateplení obálky budovy, tedy obvodových stěn, výměnu oken a dveří, podlah a stropů.


Dotace na fotovoltaiku

Realizovat lze jak dílčí, tak. Jen za minulý rok jsme vyřídili desítky žádostí a všechny námi podané dotace byly úspěšně schváleny. Naším zákazníkům jsme tak ušetřili statisíce korun. Získejte od státu dotaci na zřízení fotovoltaické elektrárny! Na fotovoltaickou elektrárnu vám zajistíme získání dotace z NZÚ, a to až do výše 170.


Získání dotace vám smluvně garantujeme. Zhodnotíte úspory ročně až. Svou investici na střeše zhodnotíte až p. Takovou možnost nenabízí žádná banka.


Dotace na fotovoltaiku

FV systém s přímým ohřev teplé užitkové vody C. Fotovoltaika se díky dotaci vyplatí. FV elektrárna s akumulací energie do teplé užitkové vody C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky