pondělí 28. května 2018

Rtuťový teploměr exatherm

Digitální lékařský teploměr s pružným krčkem. Způsob a měření teploty je beze změny. RYCHLOBĚŽKA- LÉKAŘSKÝ TEPLOMĚR - EXATHERM - RTUTOVÝ Detailní foto dolu. Dlouhé roky jsme skoro jako oko v hlavě chovali starý rtuťový , ale bohužel loni v létě.


Lékařský klasický rtuťový teploměr - lékařské teploměry - inzerce, prodám Prodám velmi přesný,. Exatherm , výrobce Pelechov 1.

Byl sklepáván rukou, nenarazil na žádný pevný či tvrdý předmět a přesto praskl u zásobníků galia. Ono totiž celá vnitřní plastová stupnice má velkou vůli ve skleněném pouzdře a tudíž dochází při. Doba měření se pohybuje kolem minut.


Dnešní moderní teploměry mají kromě klasického měření teploty i další funkce, jako je paměť pro měření nebo automatické vypínání. Některé teploměry jsou dokonce voděodolné a mají indikátor zvýšené teploty. Náplň teploměru je netoxická, plně ekologická, bez obsahu rtuti.


Vhodný pro děti i dospělé. Teploměr v dudlíku je praktickým teploměrem pro kojence.

Prevence Používá se při měření lidské teploty pří chřipkovém onemocnění, viróze, bolestech kloubů, různých zánětech atd. Klasický skleněný lékařský teploměr s náplní bez obsahu rtuti zachovává výhody, na které je spotřebitel zvyklý. V lékárně na vás pracovnice chrlí názvy jako digitální, infračervený či snad proužkový a vám se z oněch názvů jen točí hlava a vy nevíte, který použít, protože jste doposud byli zvyklí na klasický rtuťový.


A řekneme si, jak jsem alternativní teploměr objevil. Někdo si opatruje starý rtuťový , někdo si koupí digitální. Ale je tu ještě jedna, lepší možnost!


Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění. Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr. Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím.


Pro měření v konečníku. Je 1 vodotěsný a automaticky se vypíná. Také si pamatuje výsledek posledního měření. Výsledek měření můžete znát za až minuty (v závislosti na způsobu měření). Bezrtuťový teploměr je určen pouze k měření tělesné teploty, a to třemi způsoby.


On není úplně rozbitý, jen má narušený rtuťový sloupec. Je to domovní teploměr , ale já se bojím, že se rozbije v popelnici a že ta rtuť může někomu ublížit. Výrobek je určen k používání měření teploty v uvedeném rozsahu.

Likvidace teploměr může být umístěn do směsného komunálního odpadu. Lékařský rtuťový teploměr je cenným kouskem v naší domácnosti. No protože díky nařízení EU už takový teploměr se rtutí nekoupíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud si chce někdo okalibrovat teploměry, tak je asi nejlepší rtuťový , s dělením na desetinu.


A počítat, že se může o desetinu nebo dvě lišit. Hydrol teploměr mi vhodný nepřipadá, pokud ho nechce člověk vidět na vodu. Pak je lepší rtuťový teploměr s obarvenou rtuťí, trošku si připlatit. Kompletní informace o produktech značky EXATHERM - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Produkty EXATHERM na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky