pátek 11. května 2018

Rozdělovač podlahového topení 5 okruhů

KIIPTHERM PROFI 5R - okruhů rozdělovač podlahového vytápění s čerpadlem, směšováním, hlavice a průtokom. Plánování projektu Vašeho podlahového topení. Existuje mnoho faktorů, které je potřeb vzít v úvahu při plánování a navrhování podlahového topení. Při navrhování je nutné zjistit Vaše požadavky na tepelnou pohodu, znát konkrétní typ podlahové krytiny, zdroj, regulaci a dalších spoustu jiných faktorů.


Nerezový rozdělovač je srdcem každého podlahového topení.

Jeho kompatibilní konstrukce umožňuje využití ve všech systémech podlahového topení. Díky integrovaným průtokoměrům, teploměrům a odvzdušňovacím ventilům optimalizuje. Rozdělovač podlahového topení CAPRICORN okruhů vč. Můžete si pořídit rozdělovač podlahového topení s čerpadlem, případně bez čerpadla a samozřejmostí je i variabilní počet okruhů (až 10).


Prodáváme přitom pouze kvalitní profesionální podlahové rozdělovače topení Easy, které jsou vyrobeny z mosazi a hodí se rovněž pro připojení otopných těles. Vzdálenost ventilů na trubce rozdělovače je mm. Použití: podlahové topení pro rodinné domy, podlahové teplovodní topení pro kancelářské prostory aj.


Je osazen termostatickými ventily, které regulují teplotu v každém okruhu zvlášť a průtokoměry.

REHAU nerezový rozdělovač HKV-D topných okruhů pro podlahové topení - okruhů. Používají se k usnadnění nastavení regulačních parametrů podlahového topení doporučujeme osadit sestavu teploměry a průtokoměry. PODL rozdělovač podlahového topení pro okruhů. TOP 5- 1“ - rozdělovač podlahového topení s průtokoměry. Srdcem celého systému podlahového topení TOPTHERM jsou mosazné rozdělovače TOP 55 5nebo 559.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Odborné poradenství a servis.


Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Get without the ads. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later.


Instalatérské potřeby) Hodnocení produktu:. Osazen vypouštěcími kohouty pro strojní odvzdušnění podlahového topení.

Na jednotlivých větvích jsou regulační šroubení s průtokoměry a uzavírací ventily, na které lze osadit vhodné elektrotemické hlavice. Kvalitní český výrobek. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


ROZ4Kód: sklademDostupnost: s DPH: 35Kč. Mosazný rozdělovač neosa. Moderní rozdělovač systému podlahového topení zajišťuje bezvadné rozdělení tepla po celém domě.


Ventily rozdělovače jsou připraveny pro montáž elektrických pohonů, rozdělovače jsou v kompletní stavu a připraveny k okamžité montáži.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky