pondělí 21. května 2018

Vzduchotechnika potrubí

Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně. Navrhneme a vyrobíme VZT potrubí na míru. Od čtyřhranného potrubí až po poslední komponenty.


Vzduchotechnika = ATC MONT, s. Nabízíme poradenství, projekci, montáž a servis vzduchotechniky, klimatizací, chlazení atd. Společnost DRÁŽEK, spol.

Vladimír DRÁŽEK – vzduchotechnika. Samolepící TEPELNÁ IZOLACE POTRUBÍ a odboček. Snižuje kondenzaci (orosení) potrubí. Zajišťuje stálost teplého vzduchu v potrubí.


Nejčastější využití TEPELNÉ IZOLACE POTRUBÍ je při přechodu potrubí z teplého prostředí do chladného. Další velmi časté využití je jako tepelně izolované POTRUBÍ K REKUPERACI. Ventila vzduchotechnika s. Zabýváme se výrobou a prodejem vzduchotechnických dílů, jako jsou např.

Komplety nebo díly vzt potrubí Vám vyrobíne v pozinkovaném nebo plastovém (AlP, Pitre) provedení. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V naší nabídce flexibilního potrubí naleznete hadice od renomovaných evropských a světových výrobců. Nabízíme hadice z AL, PU, PVC a dalších materiálů, které je možné dodat v antistatických, tepelně a hlukově izolovaných, elektricky vodivých, těžko hořlavých provedení, odolných proti vlhkosti, hydrolýze a hnilobě.


Dodávámáme i patentované ALP potrubí , což je předizolované vzduchovodní potrubí s antimikrobiální úpravou, která upravuje hygienické prostředí v trubkách a zaručuje maximální hygieničnost zdravotní nezávadnost. Nabízí ideální řešení do prostor s požadavkem na maximálně hygienické prostředí nebo. Je efektivním řešením při řízení teploty (chlazení – ohřívání), regulaci vlhkosti a také filtraci vzduchu v interiéru.


S ohledem na životní prostředí a úsporu energií je. Tímto krokem byl plně podchycen projekčně - realizační potenciál včetně komplexní klempířské a drobné zámečnické výroby v oblasti. Jsme specialisté na vzduchotechniku a zejména předizolované vzduchotechnické potrubí. Vyrábíme vzduchotechnické potrubí z černého i pozinkovaného plechu , kruhové i čtyřhranné, skupiny I. Naše firma působí ve svém oboru již bezmála let.


Potrubí se používá u běžných vzduchotechnických a technologických zařízení. Dále potrubí z tepelně izolačních materiálů ALP a komponenty pro vzduchotechniku jako mřížky, žaluzie, regulační a škrtící klapky, tlumiče hluku a další. Postupně budeme pro Vás sortiment zboží rozšiřovat - pokud na stránkách nenaleznete produkt, který ve staré verzi byl, neváhejte nám napsat.


Moravská vzduchotechnika , s. Základní jmění ve výši mil.

Firma je pojištěna proti škodám, vyplývajícím z podnikatelských činností. Vám nabízí vzduchotechniku a ventilátory v širokém sortimentu a za skvělé ceny. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Upozornění pro zákazníky - dočasné změny prodeje!


Naše prodejna je do odvolání pro maloobchodní provoz uzavřena. Provoz e-shopu zůstává nepřerušen a zboží si můžete i nadále objednávat a bude Vám zasláno přepravní službou PPL (nadrozměrné zásilky službou Toptrans).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky